Brit toplista: újra dobogós az Overwatch

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 29.
  • Toplista
Link másolása
Az Overwatch szülinapját követő leárazások és promóciók miatt új erőre kapott a játék, és egészen a második helyig küzdötte magát. Az Injustice 2 trónja azonban még így is biztonságban volt.

A múlt héten ünnepelte az első születésnapját az Overwatch, a Blizzard ingyenes próbahétvégével, új kiadással és masszív leárazással készült a jeles alkalomra. A brit játékeladási toplistán mindez biztosan éreztette a hatását: az Overwatch a tizennyolcadik helyezését egy ezüstéremre cserélte.

Az aranyérmes még mindig az Injustice 2, és a Grand Theft Auto V-öt sem lehetett kirobbantani a dobogóról, az övé lett a harmadik hely. A héten egy újoncunk volt, az Ultra Street Fighter II a tizedik helyen kezdett - ezzel a Nintendo három Switch-exkluzívot is a legjobb tíz között tudhatott, miután a Mario Kart 8 Deluxe és az új Zelda is tartani tudta magát.

  1. Injustice 2
  2. Overwatch
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 17
  5. Prey
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Ghost Recon: Wildlands
  8. Dishonored 2
  9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  10. Ultra Street Fighter II
  11. Gears of War 4
  12. Horizon: Zero Dawn
  13. Rocket League
  14. LEGO Worlds
  15. Call of Duty: Infinite Warfare
  16. LEGO City: Undercover
  17. Forza Horizon 3
  18. Halo 5: Guardians
  19. Farpoint
  20. For Honor
14.
14.
Firsttime
Jól meg is vettem az overwatchot. Mindjárt fel se keltem a gép elől 5 órán át.
13.
13.
Mufika
12.
12.
Mufika
A legszebb mikor Lucioval 5-6 gold medálom van de azért ír az esedékes Hanzo hogy váltsak mert hogy egyedü vagyok healer a full sniper-offensive teamcomp mellé :)
10.
10.
manderel
#1: A GTA-t mi is most vettük meg múlt héten :)
Igaz az a brit eladási listákon nem jelenik meg :D
9.
9.
Gykrizsi
#8: Ja, én is szeretek support lenni, de azt én úgy érzékeltem, a gép nem igazán szereti jutalmazni rankedben.
8.
8.
shooter1234
#6: Én anno 2600 körül voltam, a mostani szezonra 1600 -ra sikerült "javítani az eredményt". Általában healert játszok, de semmit sem ér, ha összerak olyan núbokkal, akik szaladgálnak minden fele, vagy becsukott szemmel ülnek a gép előtt és nem találnak el senkit.
7.
7.
Gykrizsi
#5: Jó, hát az is más dolog, hogy az emberek jó fele full retard, de ez speciel nem a játék gondja :)
6.
6.
Gykrizsi
#4: A haverokkal rankedre gyúrtunk, majd csapaton belül sem értékelt hasonlóan a játék, egy-pár külön meccs után jól szét is váltunk, most meg már nem enged a gép együtt játszani. Másrészt szerintem az egész értékelése katasztrófa. 10 rangsoroló meccsből 7-et megnyerek (szinte csapat legjobbja mindegyiken), majd ledobb jó 200 ponttal lejebb, mint előző szezonban voltam, ott persze már random társakkal (mert haverokkal nem tudok játszani), semmit nem tudok kezdeni, folyton kikapok, most jelenleg olyan 1800 környékén vagyok, de itt is a vége. Saját tapasztalat, ha valakinek jól működik, sok sikert :), nekem ennyi volt ez a játék. Csupán azt nem értem, miért kell ez a "beleszámít az előző havi eredményed is" dolog, miért nem lehet nullázni, tiszta lappal indítani.
5.
5.
Naridar
#2: Az élményt az teszi tönkre, amikor a random csapatban nincs healer, nincs tank, ellenben a Hanzo, Genji, Widowmaker trió 10-ből 8-szor ott van és nagyjából ennyiszer azt sem tudják, merre kell lőni.
4.
4.
vanpear
#2: Hogy érted, hogy tönkreteszi? Szerintem a játékélményt a random csapat tudja tönkre tenni, nem a ranked rendszer. De erre is gondoltak a maradjunk egy csapat jelzéssel.
2.
2.
Gykrizsi
Jó játék, kár hogy a ranked rendszer teljesen tönkreteszi az élményt.
1.
1.
lesik20
Na, az a 50% sale jót tett a játéknak.

GTA 5 meg már elmehet a fenébe. Kinek nincs még meg az a játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...