Másfél milliónál a NieR: Automata

Link másolása
A Square Enix a Twitteren jelentette be, hogy másfél millió példánynál jár a PlatinumGames alkotása, a NieR: Automata - a szám a leszállított példányokat és a digitális kópiákat is tartalmazza.

Április elején írtuk meg, hogy a PlatinumGames-féle NieR: Automata már egymillió példánynál jár, a Square Enix jelentése szerint pedig május végére a másfél milliós példányszámot is elérte is a cím. A szám tartalmazza a leszállított, de még nem megvásárolt lemezes változatokat, valamint a digitális kópiákat is.

Az eladások érezhetően lelassultak a megjelenést követő felhajtás lecsengése után, ennek ellenére ez továbbra is szép teljesítmény egy ilyen rétegjátéktól. A NieR: Automatáról többek között mi is jó véleménnyel voltunk, tesztünket erre találjátok. A cím PC-re és PS4-re jelent meg, május elején pedig DLC is érkezett már hozzá.

8.
8.
Rézfánfütyülő
Minimum három végigjátszás kell, ahogy írták is. Ha egyszer toltad végig, annyit tudsz, hogy 2Bnak jó segge van és itt megáll.
Az első egy kis kellemes anime sztori, egy nem rossz csavarral, és érdekes karakterekkel.
A második kissé mélyebb - és nekem idegesítőbb, mert a karakter harcstílusát nem szerettem - sötétebb, több infóval, nagyobb csavarral.
A harmadik végigjátszásnál végleg beindul a játék, új sztori, új karakter, állandó csavarok, kegyetlen, sötét, reménytelen sztori, ami után még a saját létezésedet, emberségedet is megkérdőjelezed.
Azt meg se említem, hogy ahhoz, hogy megkapd a legjobb endinget, ami után nem akarsz azonnal öngyilkos lenni, végig kell tolnod egy marha nehéz minijátékot és meg kell ölnöd a stáblistát. Ha feladod, a játék törli a mentésedet, és búcsúzhatsz.
7.
7.
racka
Három karakterrel tudod végig játszani és a három karakter különböző sztorival bír. Van benne átfedés, de sok új dolog kerül elő!
6.
6.
imchristailor
#5: Miért? Story miatt vagy más lesz valami?
5.
5.
biohazard rex
#2: ha csak egyszer játszottad végig a játékot, akkor annak még messze nincs vége.
Nem véletlenül kéri a játék, hogy kezd el újra a játékot. :)
4.
4.
racka
Csak ajánlani tudom a játékot, minden tekintetben mestermű, a sztorija pedig elképesztően jó! Többször kell végig játszani, mert több szereplővel más-más történeti szálat kapunk némi átfedéssel!
3.
3.
user101
Bár nagyon gondolkodtam rajta, aztán szétnéztem, hogy milyen cuccok vannak a fiókomban és roppant sajnálatos, de egyenlőre ez most kimarad...
2.
2.
DarkLord
Végig játszottam, de a pár nagy robot elleni boss harcon kívül nem sokat hozott számomra a játék. 1-szer elment , azért.
1.
1.
Mortis
mondhatjuk, hogy ez egy automatikus siker? ; )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...