E3 2017: Új címet mutat be a Ubisoft

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 2.
  • Teaser
Link másolása
A francia kiadó egy teaser videót adott ki, amely bemutatja, milyen játékokkal készül az idei expóra. Az új Assassin's Creed és a Far Cry mellett ott lesz a The Crew 2, valamint egy rejtélyes vadiúj IP is.

Most már biztos, hogy a pletykák szerint az ókori Egyiptomban játszódó Assassin's Creed is bemutatkozik az idei E3-on, és végre hosszabban is belenézhetünk a Far Cry 5-be és a The Crew 2-be. A Ubisoft legfrissebb teaser videója legalábbis ezt sugallja.

A cég legutóbbi pénzügyi jelentéséből már tudjuk, hogy 2019 márciusáig egy teljesen új IP-vel jelentkezik a francia kiadó, amit minden jel szerint az expón le is fognak leplezni.

Ami a Ubisoft konferenciáját illeti, Aisha Tyler idén nem tér vissza, helyette maguk a fejlesztők vezetik majd a műsort. Sajnáljuk!

A show magyar idő szerint június 12-én, este 10 órakor veszi kezdetét.

21.
21.
Winter
Én szeretem őket. :P
20.
20.
Skygameboy
Felejtsük már el ezt a dumát hogy divat hullám utáni az ubit. Pl watch dogs a játék a felét nem tudta nyújtani annak amit a trailerekbe igértek aztán jött a far cry map másolás volt egy ac unity ami úgy szagatott megjelenés napján mint a csuda. A mostani címeikről meg annyit hogy a for honor és R6S az alapvető multis dolgokat nem képesek teéjesíteni pl haverokkal össze party-ni lehetetlen és még ráadásul játék alatt folyamat disconnectel .Szóval ha valamit nem divat utálni az az ubi . Ez csak a hosszú évek alatt kivívott ellenszenv
3.
3.
suresz
fogadni mernék hogy egy open world játék lesz ahol a keresztesekkel gyűlik meg a bajunk és tornyokat kell megmászni hogy felfedezzük a területeket! :P
2.
2.
ribizly
Ez igaz. Mind a Division, Siege, Wildlands, Far Cry Primal, The Crew, stb. eléggé jól összerakott, működő játékok és mindegyik magas minőségű. Az, hogy egy alapra húzzák a legtöbbet (AC, FC foglalgatós rendszere pl.) az egy dolog, de ettől még nagyon szépen tolják folyamatosan a fincsi cuccokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...