Kimarad a Create-A-Class az új Call of Dutyból

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 9.
  • Hír
Link másolása
Habár az első multis részleteket csak az idei E3-on osztják meg a Call of Duty: WWII kapcsán, néhány infómorzsát azért már megszellőztetett a Sledgehammer. Kiderült az is, hogy búcsúzik a Create-A-Class rendszer.

A Create-A-Class rendszer fontos alapvetése volt a sorozatnak, a Call of Duty 4: Modern Warfare óta erre épült a multiplayer. Ahogy azt a neve is sejteti, a Create-A-Class lehetővé teszi, hogy lényegében kaszttól függetlenül, a saját játékstílusunknak megfelelően válogassuk össze a játék fegyvereit, kiegészítőit és képességeit - különböző megkötésekkel persze.

Talán a történelmi háttér miatt, de a Sledgehammer úgy döntött, a Call of Duty: WWII-ből ez a rendszer kimarad, a PlayStation Blogon megjelent interjú szerint a bejelentés óta emlegetett Divisions mód váltja majd. A fejlesztők szerint a teljes szabadság helyett öt "ikonikus" második világháborús divízió közül választhatunk majd a harc során, melyek közül mindegyik más fegyverekhez ért és más képességekkel rendelkezik. A Sledgehammer szerint fundamentális változás van kilátásban, de további részleteket nem osztott meg egyelőre az újdonságról.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
Sid3481
Bf copy. Csupa egyedi ötletek. :D
6.
6.
Firsttime
#4: "más fegyverekhez ért és más képességekkel rendelkezik"
Nekem ez nem tetszik. A képességes része. Egy kettőben igazából fegyvert választottál. Oszt jólvan. Annyira örülnék egy ugyanolyan faék egyszerű játékmenetnek... De tartok tőle ez a hajó már elúszott...
5.
5.
#3: Majd kasztspecifikus perkek lesznek :)
4.
4.
adam222
#1: cod 1-2 ben is pont ugyan ez volt! A cikk is írja cod 4 től van ez a create-a-class
3.
3.
McDuff
Hajajj, akkor a perkekkel mi lesz? :-P
2.
2.
Firsttime
#1: Ja nekem is ez ugrott be. Remélem nem.
1.
1.
maktub
Battlefield lesz a CoD-ból?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...