E3 2017: Bully 2-bejelentéssel készül a Rockstar?

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Game Informer talán az egyik legnagyobb E3-as bejelentést spoilerezte el a minap. A honlapon feltűnt a Bully 2: Kevin's Back Jack adatlapja, és bár a magazin szerint csak hiba történt, a Rockstar ettől függetlenül is készülhet valamire.

A Game Informer honlapjára nemrégiben felkerült a Bully folytatásának adatlapja, amit később el is távolítottak gyorsan. Szerencsére sikerült egy képet lementeni róla, így ha igazak a hírek, a Kevin's Back Jack alcímű második rész már idén ősszel napvilágot lát, két játékost támogat, platformként pedig a PS4-et jelölték meg hozzá.

A magazin később egy Twitter-bejegyzésben mentette a helyzetet, elmondásuk szerint nincs tudomásuk a Bully 2-ről, egy ártatlan hibáról van szó. Nos, ez a kijelentés azért is sántít, mert szokatlanul alapos munkáról van szó.

Mindeközben az is kiderült, hogy a Rockstar saját boltjában a Bullyval kapcsolatos merchandise-termékek landolnak hamarosan. Nem lehet véletlen egybeesés!

Reméljük, az idei E3-on tisztázódik a helyzet.

10.
10.
user101
Hát nekem valamiért borzasztóan ellenszenves ez a játék, valamiért nagyon utálom... Így aztán engem sem igazán lelkesít, sőt kifejetetten nem örülök neki, hogy erre pazarolják az időt, pénzt és energiát... :(((
9.
9.
ilovenancythompson
ok tekintetbena GTA elődje.
hagulatban jobb volt sztem.
8.
8.
br1Koo
Bizony nagy játék volt, nekem sokszor érdekesebbnek, és alaposabbnak tűnt a GTA-nál.
7.
7.
sinister
Kövezzenek meg, de én ezzel a játékkal jóval tovább elvoltam, mint a később megjelenő GTA IV-gyel. Odaver a hangulat, ha szívesen visszamész a középsuliba és elfogadod, hogy most nem egy világmegváltó kommandós vagy, és nem is egy gátlástalan bűnöző. Aki még nem találkozott a cuccal, annak a scholarship editiont ajánlanám. Örülnék egy folytatásnak, épp ma gondolkodtam azon, hogy valamikor újra kéne tolni...
6.
6.
Yanez
Nekem ez anno kimaradt, így én most nem lettem besózva a hírtől. Sokkal jobban felcsigázódtam volna egy GTA VI, vagy Max Payne 4 bejelentéstől. Netán egy új IP-nak is örülni tudnék.
4.
4.
Matt8888
Az első része jó volt. Ha a második legalább azt a szintet hozza akkor már megérte szvsz.
3.
3.
Ati1975
Szerintem a God of War-t ne várd idén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...