E3 2017: Gameplay percek az új Need for Speedből

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Videó
Link másolása
Az EA sajtókonferenciáján vetítették le az első gameplay videót a Need for Speed: Paybackből. A sorozat új része egyértelműen a Fast & Furiousra hajaz, a demózott küldetésben egy mozgó kamionból kötnek el egy Koenigsegg Regerát.

A Need for Speed: Payback egy Las Vegast imitáló fiktív városban játszódik, aminek a neve Fortune Valley, hőseink itt indítanak bosszúhadjáratot a helyi bűnbanda ellen. A szokásosnál akciódúsabb lesz az új rész, ezt bizonyítja az első gameplay videó is, amiben egy mozgó kamionból szeretnénk elkötni egy autót.

A játéknak több játszható főhőse is lesz, a váltást épp a felvétel végén csíphetjük el: miután lassított felvételekkel kísérve odaérünk a kamionhoz, és az egyik karakter átmászik arra, a Koenigsegg Regerát pedig már mi irányíthatjuk egy rendőrüldözés közepette. A Need for Speed: Payback november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

17.
17.
Dízel
Fuu de jó, mennek a kocsik össze vissza, meg egymasnak mennek a kocsik, meg robbannak a kocsik, uu de jóó azta! A the run egy csiszolatlan gyémánt volt, nagyon élvezetes volt vele jatszani, változatos hangulatos pályák, az hogy le kell nyomni 150 autot nagyon jó feeling volt, irányítás jó volt, tök sok kocsi volt benne, a story egy nagy szar volt, de az csak tömités volt 2 verseny között. Kicsit összevágott volt, sokkal többet kilehetett volna hozni belőle. De ez a holywoodi bim bum csit csatt megpöccintem az X6os bmwt és felrobban spontani meg minden felrobbant meg minden hát ez jó lesz egy zsékategirának, nem baj mert kell ilyen is, csak akkor ne akarják hogy egylapon emlitsük az A kategoras forzakkal.
16.
16.
aordog
Szerintem 4 tábor van:
- Akinek tetszik
- Akinek nem
- Akinek tetszik, de megvétel után csalódik
- Akinek tetszik, de megvétel után ez csak fokozódik

Szerintem nincs olyan, hogy valakinek nem jön be és megveszi. Ha kicsit szimpi, akkor majd max leértékelve.
Ergo: nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik, akkor miért kell a másikat piszkálni, illetve ha kifejezte, hogy mièrt, akkor már nem kellene tovább ezt forszírozni.
Nem jön be, mert szar? Akkor szevasz! Én majd megvárom a tesztet! Illetve a video szerintem igènyes...ebbôl bármi kisûlhet!
15.
15.
n_csacsi
Végre csinálnak egy olyan NFS-t, amihez értelmes történet párosul -eddig 0 lövöldözéssel karöltve- csak versenyekre, üldözésekre fókuszálva és már megosztó a vélemény egy 3 perces gameplay után...ez is már divat lett utálni az NFS-t, mint, ahogy a Ubisoftot...nekem bejött, tuti vétel, ha még csak 5 órás is lesz a story mode.
Aki tegnap nem látta a konferenciát, az belenézhetne, mert miközben elmondták a dolgokat, a háttérben a csávó ott tuningolt egy Beetle-t és csak utána mutatták meg ezt a bemutatót...
A Fast and the Furious "sorozat" simán követhetné ezt a vonalat, mert eléggé letértek a versenyzésről...az első 3 részben nagyrészt versenyek voltak, utána meg átmentek rabló-pandúrosba és tettek bele mindösszesen 1 darab 5 perces "versenyt", csakhogy elmondhassák, hogy a film még hű maradt a címéhez...

Amúgy is a The Runt ki se kellett volna adniuk. Az, hogy 10 versenyt megnyersz és ennyi a játék, az borzalom volt...
14.
14.
Derivel
#11: "az alap téma a The Run másolata"
Hogy lenne a másolata?
The Run: a főszereplő bajba került a mafiánál, ezért meg kell nyernie egy versenyt, hogy ki tudja fizetni őket.
Payback (amit eddig tudunk): egy illegális versenyző csapat egyik tagja elárulja a többieket, ezért bosszút kell állni.
Hol látod itt a másolást?

"miért kell külön hangolni hogy tudjuk driftelni, egyenesen menni, stb.?"
Azért, hogy mindenki be tudja állítani a saját ízléséhez az irányítást.

"Ízlésről meg annyit nézd meg pl.: Forza Horizonokat, meg az értékelésüket"
Próbáltam a Horizon 3-at PC-n, de sem az irányítás, sem pedig a játékélmény nem tetszett annyira, hogy legalább a demót végigvigyem. Nekem az nem jön be. Ezért gondolom azt, hogy az irányítás szubjektív vélemény.
13.
13.
Duken
#3: Értelmes konstruktív hozzászólás, tele intellektuális építõ kritikával példát vehet a gk közösség...
12.
12.
Aanash
#11: Nem neked készült.
Fogadd el, lépj tovább.
11.
11.
ATi0021
#9: Attól még hogy nyitott a világ maga az alap téma a The Run másolata. Ilyen alapon az NFSU se volt olyan mint az NFSU2 mert egyik zárt másik nem.

"videóról lehetetlen megmondani"
Persze csak miért van az, hogy minden egyes NFSnél ez megy, aztán a végén pofára esés az egész? Addig egy Forza. stb hírnél nem a magyarázkodás megy, hogy jó lesz-e vagy sem.

"irányítás ebben a demóban inkább a driftelésre volt hangolva"
Miért nem lehet csinálni egy normális irányítást, miért kell külön hangolni hogy tudjuk driftelni, egyenesen menni, stb.? Ennyire bénák az emberek vagy mi? Legalább ha ennyire nullák a készítők, akkor lopnák el attól a játéktól amiben jó és tényleg nem a Mario Kartra gondoltam. Ízlésről meg annyit nézd meg pl.: Forza Horizonokat, meg az értékelésüket, aztán az elmúlt idők NFS részeit, meg hogy ezzel is miért vártak annyit. khm. hazudtak, buktak.....

"De szűk sikátorokra valószínűleg nem kell számítani Las Vegas-ban."
Ha a szövegértési képességeim nem csalnak én az előző részről írtam akkor és nem erről? Vagy ezelőtt is Las Vegas akart lenni a város nem LA? Amúgy meg 2017ben amikor van egy Crew nevű játékunk elég gáz egy sima Las Vegast bedobni. Persze tudom ízlések....(meg vakság?)
10.
10.
leviske
Need For Speed - rendezte: Michael Bay :DD
9.
9.
Derivel
#6: "Már láttuk The Run néven."
Csakhogy ez egyáltalán nem olyan, mint a Run. Ez egy open-world játék versenyekkel és rendőrökkel, amiben időnként jönnek ilyen (viszonylag) scriptelt sztori küldetések, ahogy már korábban is írtam.
Az irányítás ebben a demóban inkább a driftelésre volt hangolva, de ez ízlés kérdése, hogy hogyan állítjuk be az autót. Akik kipróbálták, azt mondták, hogy az irányítás amúgy sokat fejlődött, de ezt egy videóról lehetetlen megmondani.

"Egy csupa autópályából álló várost"
A bejelentő trailer-ben bőven látható belváros is. De szűk sikátorokra valószínűleg nem kell számítani Las Vegas-ban.
7.
7.
adamsfamily
#6: Egyetértek és ráadásul a Run közel se volt a legjobb need for speed.Nem értem,hogy miért nem próbálnak meg visszakanyarodni a jól sikerült részekhez és elfelejteni ezt a burnout féle lökdösődést.
Ebből a gameplay-ből annyi jön le,hogy kapunk egy olyan játékot ami tele van tűzdelve bejátszásokkal és másfél 2 perceket lehet majd játszani közötte.A Max Payne 3. része például pont ezért nem tetszett,mert ott is túlzásba estek a bejátszásokkal.
Nem kezdem el még temetni,de szerintem egy NFS-ben nem kellene ennyire erőltetni ezt a történet dolgot.
6.
6.
ATi0021
#5: Ebben mi az új? Már láttuk The Run néven. A szimulátor dolog még érhető lenne, a baj igazából ott indul, hogy ez kb. a Mario Kart szintjén ha van.

Ami még rosszabbá teszi a dolgot, hogy az NFS évei során láttunk már sokkal jobbat is. Elég lenne csak elővenni az ott eltalált dolgokat. Legutóbb is volt egy alapvetően jó irány, erre mit csinálnak? Egy csupa autópályából álló várost, ritka ócska irányítással és annyira illegális versenyeket, hogy ha nyomtál egy gáz már kikerült Twitterre milyen menő vagy és kaptál x pontot. Kicsit túl tolták hogy mennyire "fiatalos a #közösségi élet" dolog. :)
5.
5.
Slik
miert lenne egybol hulladek? legalabb probalkoznak valami ujat mutatni a sok ugyan olyan versenyzos jatek mellett
az meg, hogy nem szimulatorkent mukodik az auto egy ilyen jateknal eleg ertheto
4.
4.
Derivel
Ez nagyon jól néz ki. A konferencián kipróbálhatták a játékot, és kiderült, hogy a játék nagy részében csak sima versenyek lesznek, és csak bizonyos számú teljesített verseny után jön egy ilyen sztori küldetés.
3.
3.
XuChi
Akinek van egy kis esze, az messzire elkerüli ezt a szemetet. Szégyen ezt kiadni 2017-ben.
2.
2.
ollie92
Továbbra is hulla gagyi az irányítás. NfS-nek nincs jövője ennél a stúdiónál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...