E3 2017: Kiszivárgott a The Evil Within 2

Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és tényleg készül a The Evil Within folytatása. Egy idő előtt kikerült reddites reklám buktatta le Shinji Mikami játékát.

Tavasszal már pletykáltak róla, hogy készül a The Evil Wtihin folytatása, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy az E3-on le is rántják a leplet a játékról.

A PS4-es subredditbe idő előtt került fel a játék bejelentését ünneplő promó, mely szerint a bejelentés után már elő is lehet rendelni majd a The Evil Within 2-t, melyet ezúttal is Shinji Mikami és csapata készít el. A hivatalos bejelentésre nagy eséllyel a Bethesda E3-as konferenciájáig kell várnunk, mely magyar idő szerint holnap reggel 6 órakor kezdődik.

Ha minden igaz, a Wolfenstein második részéről is itt hullik le a lepel.

24.
24.
poseidon17
A p.t után a legjobb horrorjáték amivel játszottam. Ez a játék megérdemli a folytatást.
23.
23.
#17: Igen, nekem is ez az egy dolog nem tetszett benne. Beteg jatek, az egyszer biztos, fostam is rajta rendesen, de vegigtoltam. Nekem 30 ora volt a kampany, szoval eleg hosszu am.
22.
22.
Codehook1337
Legjobb horror kb sztem. Alig vartam, hogy vege legyen :Dd es nem azert mert nem tetszett csak szimplan paraztam. De am ha jol fejlesztgetted a cuccaid eleg :konnyu" lett a vegere.
21.
21.
h.jozsa
Ennek őszintén örülök :)
19.
19.
selejtes
Nekem is nagyon bejött volna az első rész ha az irányítást nem bökik el ennyire, mert az katasztrófa pc-n.
18.
18.
Yanez
Az elsô 3 pályánál majdnem hagytam a francba, annyira nem tetszett. Aztán hirtelen úgy beszippantott, hogy nem tudtam letenni! Egyik legjobb horror game, az egyszer hótziher! Második rész? Már alig várom!
17.
17.
dcba
#16: Abszolut nem volt rossz jatek, csak idegorlo volt es emiatt neha mar frusztralt a hosszusaga. Kicsit Dark Souls elmenyem volt a vege fele, foleg amikor az utolso palyan egymas utan kapod meg azokat a boss-okat, akikkel egyenkent is sokat szivtal, nemhogy egymas utan zsinorban, raadasul termeszetesen loszer mindig az ablakban!
16.
16.
guba800
Nem volt ez olyan rossz játèk,mint ahogy sokan irták!
14.
14.
aordog
Mèg nem toltam az elsô részt, de amit néztem belôle a TheVr- on az nagyon tetszik! Szerintem a grafika is rendben van a hangulat meg nézve is nagyon beteges...játszva, akkor milyen frankó lehet!
Én várom, de majd elötte kitolom az elsô rèszt!
13.
13.
dcba
#9: Hmm, regen nem lehetett, ez is volt a magyarazat, h muszaj volt lekapni a kepernyobol, h tartsa a 30 fpst, de akkor lehet javitottak rajta
11.
11.
Bisur1996
A Bethesda olyan gépezet, amely egy központi szelepből szivárog. "Jajj bent hagytuk a Fallout 4 modkészítőjében a következő DLC-kre utaló anyagokat. Micsoda véletlen!" Pont twitteren, ahol a legnagyobb teóriák meg spekulációk vannak, na persze, biztos véletlenül került oda az a reklám... Ravaszak.
10.
10.
kopic
Undorito jatek az egyszer biztos...
9.
9.
Codehook1337
#7: Oneon toltam es ki lehetett kapcsolni :D
8.
8.
Formula1fanatic
Remélem nem ez a számomra két érdektelen játék lesz a főfogás.
7.
7.
dcba
#6: Konzolon nem, mert akkor meg a 30 fps-t sem tartana 900pben
4.
4.
crytek
Királyság! Ennek örömére remélem lesz Humblen az első része nemsokára!
2.
2.
KRAT0S
Én is.De most grafikát is csináljanak neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...