E3 2017: Felturbózzák a konzolos The Witcher 3-at?

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 12.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, hogy már dolgoznak egy olyan javításon, ami sokat dob majd a The Witcher 3 látványvilágán PlayStation 4 Prón és az új Xboxon.

A tegnapi Microsoft-konferencián jelentette be Phil Spencer, hogy a már megjelent játékok közül több olyan is lesz, ami hamarosan valamilyen sebtapasz jóvoltából aknázza majd ki az Xbox One X képességeit. A felsorolt játékok között ugyan nem szerepelt, de az előadáson látható volt a The Witcher 3 dobozképe is, így a Twitteren máris beindult a találgatás.

Az egyik rajongó a csapatnak is szegezte a kérdést, és azt a választ kapta, hogy jelenleg is dolgoznak egy olyan javítócsomagon, ami igyekszik kiaknázni az új konzolok, így a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X nyújtotta extra erőforrásokat.

Ez egyébként némileg ellentmond a CD Projekt RED korábbi kijelentésének, a lengyel stúdió ugyanis korábban azzal hárította el egy lehetséges PS4 Pro-javítás készültét, hogy a jelenleg futó munkáik teljesen leterhelik őket.

16.
16.
Pain
Ez egy jó hozadéka lehet az új xboxnak, hogy végre talán több játék is kap ráncfelvarrást.
13.
13.
kopic
#12: Uk-bol akarom majd megvenni.
12.
12.
Zoli0507
#11: Van ha Magyarorszàgon veszed, vagy ha jòl emlèkszem akkor Lengyelorszàgban is. Legegyszerűbb ha a lemez tok hàtuljàt megnèzed.
11.
11.
kopic
#2: En is beakarom majd szerezni a GOTY-t XO-ra es akkor arra nincs magyar felirat ?!
10.
10.
Zoli0507
#9: Nagyon lehetne, de ez az a jàtèk ami olyan elmènyt ad ami összessègèben ez idàig űberelhetetlen. Legalàbbis szàmomra.
Sok jàtekot tudnèk a közelmúltbòl ès relatìve jelenből mondani ami epic, dee ha valaki megkèrdezi melyik szàmomra az all time best, gondolkozàs nèlkül The Witcher 3.
9.
9.
Rezsidémon
Ez alapból is szép volt számomra, kiváncsi lennék, hova lehet még fokozni?
8.
8.
Zoli0507
Egyèbkènt rögvest tövig szopnàm az alkarom ha ilyen "felturbòzott" grafikàval jönne ps4 pro-ra ès xboxX (lassan Xzibit lesz XD)-re;


https://m.youtube.com/watch?v=Jnz0BqY4t-Q
6.
6.
csabuszflash
#2: nekem ps4 re van meg megjelenes ota a game of the year kiadás és mondták is boltban h hoho ezen nincs magyar felorat h baj e nekem? érdekesen néztrm h miért kapnak olyat holott tudtam h van magyar hozzá,de engem nem zavrt ugy is angolil játszottam volna. szval a lényeg az h igen ez regiokra osztott
2.
2.
Zoli0507
Ez ìgy èrdekes. Na mindegy, èn nem bànom csak kicsit fura.



Hogy jàrtam? Kb 2hònapja eladtam a sima Witcher3-at. Megvettem a game of the year edition. Meg vannak a dlc-k de a sima fő jàtèkot màr nem lehet kapni. Meg ùgy voltam vele hogy a sok kiegeszìtőt plusz mellèk küldetèseket, kivegzèseket, pàncèlt.......stbstb nem kell megint letöltögetni.
Erre, megveszem itthon kèső dèlutàn berakom a lemezt hogy feltelepìtse. Addig evès fürdès tökölès. Na, feltelepìtette mondom jatszok vele 3-4òràt. Beàllìtàsok; felirat. Magyar nuku!!!! NUUUUKU!!!! NINCSEN!!!!! Mondom hogy a grànàtba? Utàna nèzem a doboz hàtoldalàt; untertitel; En, Fr, DE, PL, IT, ES. Mi a .....??
Azonnal nèzelődök neten, hàt mit talàlok? Ez a kiadàs (game of the year) règiòkra, orszàgokra van osztva hol milyen feliratokkal veheted meg.

Szàmomra az is èrthetetlen hogy mint az első kiadàs mièrt nincs ezen is minden felirat, na de az màr a plafon hogy le sem lehet tölteni!! Deeeee mììì nem fèrtek rà a feliratok? Vagy ezen spòrolt valaki??
Picsàm eldurrant komolyan mondom. Ilyen a mesèben sincs. Muszàj otthonròl rendelnem, megvetetnem vagy nekem elmenni ès megvenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...