E3 2017: Igazi folytatás lesz a Metro Exodus

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Hír
Link másolása
Az ukrán illetőségű, de máltai székhelyű 4A Games elárult pár érdekességet a Metro új részéről. Az események a Metro: Last Light után játszódnak, és már biztos, hogy egyik platformon sem lesznek exkluzív tartalmak.

Tegnap a Microsoft konferenciáján leplezték le a Metro Exodust. A túlélőhorror elemekkel megspékelt FPS videójában Artyom a szabad ég alatt is levette gázmaszkját, amiből arra következtethettünk, hogy Oroszország felett már csillapodott a nukleáris tél, és őszbe burkolózott a táj.

Ma a készítők megerősítették, hogy a történet a Metro: Last Light után játszódik, tehát egy igazi folytatással lesz dolgunk. Ha a "megvilágosodott befejezést" értük el az előző részben, mindent érteni fogunk.

Attól, hogy a Microsoftnál mutatkozott be a játék, még nem jelenti azt, hogy exkluzív tartalmak is lesznek. A producer, Jon Bloch szerint minden platformon ugyanolyan tartalommal szállítják a shootert, a csapat nem kedveli az exkluzivitást.

Boch kitért arra is, hogy megmarad a Metro-játékok klasszikus lineáris játékmenete, ugyanakkor néhány pálya kellően nagy lesz, így a sandbox-elemekről sem kell lemondanunk. Reméljük, a srácok jól eltalálják a keveréket!

A Metro Exodus jövőre jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
piskóta
Hát, a lineáris játékmenetnek nem nagyon örülök, jobb szerettem volna, ha kicsit ilyen STALKER jellegű a cucc, de nem baj, így is nagy-nagy szeretettel várom.
3.
3.
KőbányaKispest
#2: Megoldja a problémát szerinted?
2.
2.
mnmn1
#1: Próbálj meg magadban beszélni játék közben.
1.
1.
KőbányaKispest
Na most ha Arytom néma, akkor már egy hatalmas minusz pont az egésznek, mivel gyűlültem azt két részen keresztül a főhős némaságát.

Tegyenek be olyan embert, aki tud beszélni. Hogy az istenbe lehet még ezt eljátszani, hogy a fő karakter néma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...