E3 2017: Maradonával henceg a PES 2018 trailere

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 15.
  • Videó
Miután Maradona majdnem beperelte a Konamit, a japán kiadó leigazolta a legendás sportembert a Pro Evolution Soccer nagykövetének. Az új rész expós trailerében komplett szekciót szenteltek neki.

A Pro Evolution Soccer 2018 éppen egy hónapja mutatkozott be a nagyközönség előtt, a minap pedig egy kiadós trailert is kaptunk hozzá az E3 apropóján - az anyag meglepően sok nyers gameplay felvételt tartalmaz, és az újdonsült PES-nagykövet, Maradona is felbukkan benne.

Az új rész szeptember 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra, és az ígéretek szerint idén már a számítógépes változat is az új generációs konzolokra kiadott verzió szintjén mozog majd. A Konami fejlesztett a labdakezelésen és a cselezésen, továbbá változik a pontrúgások mechanikája is.

Kapunk kooperatív módot, ismét tudunk véletlenszerűen összerakott csapatokkal játszani, emellett a meglévő játékmódok is fejlődnek: a Master League-ben az igazolási rendszer mellett a prezentáció is javul, valamint újabb játékmódok (köztük a myClub) kapnak PES League-támogatást.

1.
Beniciodeltoro
A gameplay alapján nem tűnik rossznak, a lelátón a szurkolók éppen olyan pókhasúak mint a 17-ben, mindegy ez legyen a legnagyobb baj vele, sokat nem gyúrtak a grafikára.
Bízom benne hogy nem csak a Pool liszensz van megvásárolva a PL-ből, a Spurs menetelése miatt megérdemelnék hogy ők se kamu mezben tolják.
Ripléjeknél az a vágókép elég bután néz ki o.O

https://www.youtube.com/watch?v=y7ZoslBOYfc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...