E3 2017: A KotOR írója dolgozik az Anthemen

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Jade Empire, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Mass Effect első két részének írója, a BioWare-hez 2015-ben visszatért Drew Karpyshyn írja az edmontoni főcsapat legújabb játékának, az Anthemnek a sztoriját.

A Mass Effect: Andromeda körüli problémák után mintha kevésbé lennének lelkesek a rajongók a BioWare Edmontom új játékával, az Anthemmel kapcsolatban. Az Electronic Arts kiadásában gondozott és 2018 őszére datált, egyébként pazarul kinéző sci-fi kaland a The Division és a Destiny kihívója akar lenni, vagyis egy megosztott világban játszódik, ahol akár egyedül is végigvihetjük majd a játék sztoriját.

Ráadásul a játék történetét egy vérbeli Bioware-veterán írja. A játékipartól 2012-ben visszavonult, majd 2015-ben mégis visszatért Drew Karpyshyn ugyanis a Twitteren erősítette meg, hogy bizony az ő felelőssége a sztori és a játék világának megálmodása. Ez már csak azért is nagyszerű hír, mert Karpyshyn olyan játékokon dolgozott íróként és dizájnerként, mint a Baldur's Gate, a Jade Empire, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Mass Effect első két része.

4.
4.
Skandara
Én speciel nem az Andromeda miatt nem vagyok lelkes, hanem mert a Bioware profi csapata egy, csőjátéknak tűnő, dvision féle szart kalapál. Az online játékok meg két okból szarok: 1. grind, 2. emberek. Ha max szinten az lesz ebben is hogy nehezebb fokozaton kezdheted újra a story-t akkor kibaszom ablakon a monitorom. Tech-demo volt a gameplay, semmit sem lehet tudni róla, hogy mit fog a játékos csinálni a játékkal töltött időben. Elég nehéz így lelkesedni. A szépség varázsa elmúlik pár óra után, az a kérdés utána mi marad.
3.
3.
almaspite
Egy kicsit beleborzongtam, olyan féle érzés ami a talpamtól felfele megy a fejembe és megpróbál befurakodni, hogy még is csak jó lesz ez. De semmi kapkodás mutassanak róla 2-3 gameplayt és talán megveszem.
2.
2.
olymind1
Az Andromeda-hoz is nyugodtan beoszthatták volna, ha már visszatért a BioWare-hez.
1.
1.
Hab
Na ez jó hír, könyveit is szeretem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...