E3 2017: Friss részletek az Anthemről

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 12.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-on mutatkozott be a BioWare legújabb címe, az Anthem, ami a The Division és a Destiny által kitaposott ösvényen járva igyekszik majd nagyobb szeletet kiszelni magának a shared world-játékok tortájából.

Az Electronic Arts konferenciáján mutatkozott be, majd a Microsoft tegnapi, késő esti rendezvényén pedig bővebb ízelítőt is kaptunk a BioWare edmontoni részlegénél készülő Anthemről, amiről egyelőre annyi derült ki, hogy a Destiny és a The Division koncepcióját követi.

Viszont a játék rendezője, Jonathan Warner több érdekes részletet is elárult, így megerősítette, hogy a játékban tényleg hatalmas bejárható világot fedezhetnek fel a játékosok. Mint mondta, a bemutatóban is látott Fort Tarsus egy elképesztően nagy erődítmény, ami az Anthemben a hub szerepét tölti be. Itt tudjuk majd karakterünket és Javelin névre hallgató exoruhánkat is csinosítgatni, fejleszteni, illetve küldetéseket is itt lehet majd felszedni.

A játék ugyan barátokkal az igazi, de Warner elárulta, az élmény egyedül játszva sem csorbul, így ha nem szeretnénk másokkal közösködni, arra is lesz lehetőség, mert a történet szólóban is teljesíthető. Persze a segítség mindig jól fog jönni, hiszen az ellenfelek között lesznek majd hatalmas szörnyek, különböző teremtmények, illetve más exoruhás emberek is, amivel kicsit már átléptünk a PvP kérdéskörébe, viszont erről egyelőre a BioWare hallgat.

A játék könyörtelen világában egyébként az emberiség a tápláléklánc legalját foglalja el, így a túlélésünkhöz elengedhetetlen lesz a Javelin és annak állandó fejlesztése. A hubot védelmező óriási falon kívüli világ ugyanis rengeteg veszélyt rejt. A harc a fejlesztők elmondása szerint rendkívül intenzív, és elképesztő skálán mozognak majd a különböző fegyverek. A már említett exoruha-fejlesztés fontosságára is felhívták az alkotók a figyelmet, a különböző kiegészítők ugyanis különböző lehetőségeket kínálnak majd egy-egy helyzet megoldására.

A történetről sokat nem osztott meg a BioWare, de ígéretük szerint a stúdióra jellemző sztorit kapunk, aminek felfedezésében, megismerésében teljesen szabad kezet kapnak a játékosok.

Az Anthem valamikor jövőre jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6.
6.
BrockSamson
Nem nez ki rosszul, bar nem nagyon hiszek mar semmilyen bemutato videonak.

Amugy nem igazan ertem minek mostanaban olyan szinkron savot tenni a jatekbemutatokra, ami azt imitalja, mintha a beszelok jatekosok lennenek. Nem tul eletszeru. :D
5.
5.
frankdelgado
A metro és a wolfi mellet még ennek örültem.
3.
3.
crytek
Multis :(
Kár hogy a single player dolgokban nem látnak potenciált
2.
2.
Antihero
#1: Én nagyon megörültem neki, mégpedig egyetlen okból. Ez végre nem egy tipikus Bioware játék.(max egyes aspektusaiban) Félre ne érts, szeretem a bioware címeit, de az andromédán már érződött, egyszerűen kifogytak az ötletekből, ami ezt a stílust illeti. Másfajta játékot nem is gyártottak több, mint egy évtizede. Ideje volt váltani picit, mert én úgy láttam, belefáradtak abba a stílusba. Hogy tucatjáték? Mára már melyik nem az? Reméljük lesz olyan részletes, hogy ez kiemelje a Destiny és a Division mellől. Esély van rá.
1.
1.
Hunszi
Szép szép, de megmondom őszintén nekem ez egy picit csalódás volt, nagyon nem ilyen közös mókára számítottam, hanem valami komolyabb történetvezérelt játékra. Ismét egy tömegcím, meg is lepődtem volna, ha az EA nem ilyesmit készített volna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...