E3 2017: Ősszel új avatárok Xboxon és Windowson

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 15.
  • Videó
Link másolása
A Windows 10 és az Xbox-család idén ősszel új avatárrendszert kap - jelentette be a héten a Microsoft. Most megnézhetjük közelebbről a leendő digitális alteregóinkat, amelyek testreszabására még több lehetőségünk lesz.

A Microsoft hamarosan lecseréli a jelenlegi játékosavatárokat Xbox One-on és Windows 10-en. Az Avatar 2.0-s rendszer a Unity Engine-re épül és sokkal több testreszabási lehetőséget ad. Már nem kell megadnunk kötelezően az avatár nemét, továbbá egy fiú nemcsak fiús ruhákat vehet fel, és ugyanezt megtehetik a lányok is.

A Microsoft illetékese, Kathryn Storm az Xbox egyik streamelt interjújában úgy fogalmazott, hogy szeretnének végtelen lehetőséget adni az embereknek arra, hogy kifejezzék, milyenek valójában.

Bryan Saftler, az Xbox vezető termékmenedzsere elmondta, hogy az új avatárokat a nulláról tervezték újra, nem fognak hasonlítani a korábbiakra. Az új alteregóinknak immáron autója, gördeszkája, kerekesszéke, VR-headsete és végtagprotézisei is lehetnek, továbbá interakcióba léphetnek a környezetükkel.

Az új avatárok várhatóan ősszel debütálnak majd.

4.
4.
Gariss
Apróság, de nekem tetszik, én sok idöt elpöcsöltem az avatárkészítéssel. Azért remélem nem szállnak el a kiegészítök áraival.
3.
3.
KRAT0S
Ez már nagyon kellett!! belelehet ölni egy rakás pénzt.
játék helyett majd ezzel szórakoznak (főleg ha a főképernyőn nem is mutatja :D)
1.
1.
Klank
Na végre. Kellet már nagyon ez az újítás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...