E3 2017: Jöhet még egy kis CoD: WWII gameplay?

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 15.
  • Videó
Ahogy az várható volt a Call of Duty: WWII bejelentése után az Activision és a Sledgehammer csapata Los Angelesben mutatta be a játék multiplayer módját, amiről most két újabb felvételt tudunk mutatni

Fojesz tegnap részletesen bemutatta a második világháborús Call of Duty eddig ismert multiplayer részleteit, így ne is nagyon húzzuk az időt, lássuk a két vadonatúj gameplay kedvcsinálót! 

Az első egyébként a Team Deathmatch-et, a bajonett használatát és az egyéb újdonságokat mutatja be, míg utóbbi a Domination játékmódra van kihegyezve.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játék multis traileréért és a PS4-es béta dátumáért ezt a hírünket érdemes visszanézni, míg az első gameplay pillanatokat itt találjátok meg!

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
46.
Beniciodeltoro
Grafika cartoon network, Gyalogkakukk jobban néz ki :))

https://www.youtube.com/watch?v=xNh3bOwDNmk
45.
DON GONDOCS
#40: Az infinite warfareben is volt életerő csomag :)
44.
Firsttime
#43: Most már nem veszek codot, megvárom ezt. Addig meg valahogy csak kihúzom overwatchal, :D Elhiszem neked, hogy kemény a hc mód. De majd meglátjuk itt mit tolnak a képembe. Valakinek már írtam, meg fogom venni megjelenéskor, aztán ha nem tetszik szépen refoundolom. Vagy nem tudom. Az a baj nekem szívem csücske minden második világháborús film, sorozat, játék, doku film, érted minden. És nekem most karácsony van :D De mindezek ellenére azért nem szeretnék úgy játszani, hogy MEH... Majd meglátjuk, egyelőre optimista vagyok.
43.
#42: Amilyen sebzés van, csoda hogy ha eljutok élve a bombáig nem hogy rambozzak. HC módban nem nincs regen, azt lenne érdemes játszanod.
42.
Firsttime
#40: Cod1 ben volt health bar. Meg uo-ban is. Kettőtől kezdődött a visszatoltos dolog. Health pack lelőtt enemyből pottyant. De az sem teljesre töltötte vissza. Abszolút jól működött a rendszer. Sd-ben elég nagy nehezítés ha belegondolsz. Kapsz két skulot utána már nem tudsz rambozni.
41.
shatterhand
#39: A cod multiban rengeteg variáns van. Mivel az IW-ben is van HC mód, sztem itt is lesz. Na ott nincs visszatöltődés
40.
#39: Hogy gondolod? Legyenek életcsomagok? Lehetne, engem egyáltalán nem zavarna, de tudtommal COD-ban sosem volt ilyen és szerintem a többség pörgést kedveli (a vásárlókra gondolok).
39.
Firsttime
#38: Pedig pont a multiban lenne érdekes. :(
38.
#37: Csak a kampányban lesz, a multi sokkal szabadabb lesz.
37.
tupaccc
És hol a nem-visszatöltődő élet dolog? Az csak kamu volt? Kár érte, örültem volna neki
36.
Beniciodeltoro
#32: A Shadowt alakító nigga a leggyengébb láncszem a sorozatban ( kb mint Dobó Kata annyira gyenge ), viszont a többi karakter és színész elég rendesen hozzák a szintet.
Cuki volt mikor a csaj tökön rúgta az alanyt annak meg a fején kiszállt a gerincoszlopa mint egy rakéta :))
https://www.youtube.com/watch?v=vbPdUEQanAo
35.
Firsttime
#32: Az a baj nem is tudom neked mihez hasonlítani, annyira nem szokványos az egész. Sem történet mesélés sem kamera állás semmi sem a szokványos. Fura, kicsit elvont, de nekem pont ettől fasza.
34.
Firsttime
#30: Nem tudom miért gondolod, hogy most hallkok erről először. Pavlov, casino, italy jó kis mapok voltak. Cb-ztünk is rajta sokat. Foy, kursk, Berlin meg mind base assault mapok. Nem sd-k. Cod 2 meg nem volt fos, csak más volt. Vagy 8-9 ezer órám van cod1 uo és cod 2 ben. Légyszíves ne akard már bemutatni nekem.
33.
Beniciodeltoro
COD4-es pályák pl elég faszák voltak régen, hasonló típusúak mint pl a Strike, Crossfire, Ambush, penge éles grafikával rohadt jók lennének, de még a felújított változat is olyan homály mint megannyi ps3-as szemét.
Sajnos erre a darálásra van igény.
32.
atedolgod
#27: Ilyesmiket nem nézek... de ha már ketten említitek, utánajárok miről van szó..
31.
Beniciodeltoro
#27: Nekem is rohadtul bejön az AG, de bízom benne hogy több buzizás nem lesz benne.
Szerencsére a Fargoban és a Better call Saulban még nem húzzák seggbe egymást.
Ráadásul másnap fent van a felirat, azt díjazom.
#30
Ahogy mondod, cicázós tyúkudvar :)
Nyitott tér kellene, sok romos épülettel, nem ilyen lépsz kettőt és rspwn.
30.
joshfeed
#25 Látszik, hogy te is csak az alap gamével toltad a multit kiskorodban.
#25 COD1: United offensive kieg. esetleg ???
Foy, Kursk, Pavlov, Kharkov, Cassino, Berlin, Italy, Sicily stb...
Bár gondolom ezekről a gyári mapokról most hallasz először.
Ezek még multi mapok voltak nem pedig cicázós tyúkudvar.
A COD2 pedig már f*s volt, úgyhogy ne is említsük.
29.
#28: Az első hónap után marad a tdm, kc meg s&d és ha pc-n sikeres lesz talán fél évig átlag 4 ezer játékosa.
28.
Firsttime
#19: "ezért meg nem érdemes venni egy szoftvert"
Én azthiszem megveszem steamen. Megnézem milyen modok meg pályák lesznek, oszt ha szar, megy a refound.
27.
Firsttime
#22: Fel se hozd azt a részt az American gods-bol. Konkrétan majdnem hánytam... Alapvetően tetszik az a sorozat, főleg a képi világa. A kameraallasok faszak nagyon. De ez... Ahhh...
26.
Firsttime
#25: Pedig igazuk van. Nézz meg egy cod 1 vagy 2 pályát, a felépítése üvölt arról, hogy sd-re van kihegyezve a pálya. Míg a mostani codokban, ebben is, a pályák felépítése a tdm gyors tempójára van megalkotva. Látni. És bizony ez a fajta jatekstilus nekem sem a kedvencem.
25.
Schwag
"Zart koru palyak meg daralas de szar" jezusom a cod 1-2 ugyanez volt :'DD tiszta baromsag amit par ember allit :'D
24.
Doc.
$$$ szép kis ugribugri kíváló fegyverhangókkal
23.
joshfeed
Tipikus szűk, zárt körbe-körbe takony pálya, mint ahogy mostanság szokott lenni.
Maradok az ezeréves COD1-nél vagy Red Orchestra.
22.
Beniciodeltoro
#20: Pedig erre halad a világ, KoncsitaVursztoknak áll a zászló.
Nézd meg a Blöff sorozatot, tele van Koncsitával, egyikkel se lehet azonosulni, ha ebből berendelik a 2. évadot akkor el van szaródva a világ.
American godsban elég hosszasan azt mutatják hogy seggbe húz egy arab faszi egy másikat, nem elég a ráutaló magatartás, a képedbe nyomják mert a melegeknek is vannak jogaik, és látni szeretnék.
#21
Pedig pont az ilyen War módokkal tudnák feléleszteni a sorozatot, végre nem egy pöttön pályán ugrál körbe egy tucat gémet.
Azért a futás sebességén is lehetne lassítani, elég mérgezett egér szerű, kicsit tovább néz az ember egy tdm meccset már epilepsziás lesz tőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...