E3 2017: Call of Duty-multi vs. történelmi hűség

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 14.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: WWII multiplayere nem a történelmi hűségről szól majd, erre inkább a kampánynál figyeltek oda a fejlesztők. A többjátékos részben fekete nővel is harcolhatunk majd a németek oldalán, amerikai fegyverrel a kézben.

A Call of Duty: WWII visszatér a második világháborúhoz, azonban elsősorban a kampány terén törekszik a történelmi hűségre és a hitelességre - úgy néz ki, itt a visszatöltődő életerőt is elfelejthetjük. A multiplayernél ezt a vonalat láthatóan elengedte a Sledgehammer Games, és inkább a rugalmasságot tartotta szem előtt a csapat.

A World at Warhoz hasonlóan az új rész sem köti frakciókhoz a választható fegyvereket, vagyis a németek oldalán is használhatunk majd M1 Garandot, és az amerikaiakat is képviselhetjük német mordályokkal. A fejlesztők szerint ez egyszerű dizájneri döntés, azt szerették volna, ha a játékosok oldaltól függetlenül használhatnák a kedvenc fegyvereiket, és úgy vélik, az csak rombolná a játékélményt, ha valaki nem férne hozzá a legjobban bevált felszereléshez csak azért, mert a rossz oldalra osztotta be a játék.

Ahogy azt már megírtuk, a karakterkészítés másképp megy majd az idei részben, mint korábban. A Sledgehammer kukázta a Create-A-Class rendszert, ehelyett jönnek a Divíziók. Ezekből öt lesz (Infantry, Airborne, Mountain, Armored és Expeditionary), és tulajdonképpen a kasztoknak felelnek meg. Ez a felállás kevesebb megkötést tartalmaz, mint más kasztrendszerek, a különböző divízióspecifikus képességek jól passzolnak egy-egy játékstílushoz, azonban vannak olyan alapképességek, amiket bárhol felhasználhatunk, és a fegyvereket is tetszőlegesen cserélgethetjük. Néhány összeállításról screenshot is készült, ezeket itt találjátok meg.

A karakterünk külsejét tekintve pedig még kevesebb korlátozással találkozhatunk: akár fekete nővel is harcolhatunk majd, ami különösen akkor lesz furcsa, ha a németekhez kerülünk a meccs során, de a Sledgehammer azt mondta, vállalták a kockázatot, a történelmi hűség a kampány területe. Újdonság egyébként, hogy a karakterünkkel egy 48 fős lobbiban is lófrálhatunk majd, ez a Headquarters mód, ahol 1v1-es meccsekre is kihívhatjuk a többi játékost. Az alábbi screenshot erről a fícsörről készült:

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játék multis traileréért és a PS4-es béta dátumáért ezt a hírünket érdemes visszanézni, míg az első gameplay pillanatokat itt találjátok meg! Feljebb két pályabemutatót nézhettek meg, és a Battlefield 1 hadjárataira emlékeztető War Mode-hoz is kaptunk egy kis felvezetőt.

37.
37.
Rezsidémon
Így nem erdekel annyira, lapozok. Lesz még elég másik jatek
35.
35.
Lorthirash
#34: A legjobb cod2 szervereken most is rifle mod van, mégis mi abban a realisztikus?
31.
31.
dvs00
Gratulálok ehhez a gender multikulti nácizmushoz, hogy újonnan a játékokban is köszönthetjük eme fantasztikus lehetőséget.
Tessék mondani, később megkapjuk hozzá DLC-ben a buzikat illetve a zsidókat, a menekültnek nevezett "migránsokkal", úgynevezett "civilekkel" Gulyás Mártonostul, Fekete-Győröstül, kutyával macskával kefélőkkel egyetemben? Vagy az előrendelői bónusz lesz? Virtuálisan tudják majd egymást molesztálni, meg seggbekúrni a játékosok a mapon?
27.
27.
Gykrizsi
Az lenne a jó, ha lenne viszont egy HC mód, ami történelem hű marad.
26.
26.
Lorthirash
#25: Multiban egyébként se fog senki arra figyelni hogy ki nő és ki nem, az a lényeg minél többet ölj legyen killstreak ....
25.
25.
Lorthirash
#24: De egyébként ide is van írva mi ezzel a gond?
A TÖBBJÁTÉKOS részben fekete nővel is harcolhatunk majd a németek oldalán
24.
24.
Lorthirash
#23: Én nem hiszem hogy single playerben lehet majd nővel rohangálni, az viszont hogy multiban lehet esetleg azzal nincs * gond *, azzal sincs hogy amerikai fegyverrel megy az ember német oldalon.


"Szerkesztve"

(SZERKESZTÉS GOMB)
23.
23.
Lorthirash
Én nem hiszem hogy single playerben lehet majd nővel rohangálni, az viszont hogy multiban lehet esetleg azzal nincs, azzal sincs hogy amerikai fegyverrel megy az ember német oldalon.
17.
17.
Beniciodeltoro
#16: Ráadásul ez egy FPS, max csak a bőrszíne látszik ha nincs rajta kesztyű, persze mikor fut és nyögdécsel az gusztább mint ha egy bali lihegne és köpné ki a tüdejét :P
De ha már ennyire kreténkednek hogy a németeknél négus nők is játszhatnak, akkor a másik oldalon a japán nő miért nem indokolt ?
Jah hogy a 2. VH-ban a Japok nem igen csipázták az USA-t sem , meg a Pearl Harborra való tekintettel nem tesszük be a japó karaktereket, mert nem korhű, de a németek oldalán négussal tolni az oké :)
Zsidrákék fentről elég rendesen tolják az ipart, a spektrumon is 0-24-be megy a nácizás.
16.
16.
Orsi 24
#8: Ez akkor is faszság..Én is a női játékostábort erősítem,de nem várom el,hogy csak ezért legyen női karakter egy játékban...
Persze örülök,ha tudok választani,ahol ez "engedett",pl egy Wildlandban,de azért álljon már meg a menet...
Azt mondom csinálok egy korhű történelmi shootert,még történészeket is alkalmazok,és erre feka nők harcolnak benne?!?!?!?
Azok,akiknek az a fontos,hogy márpedig női karakterrel menjen,mert ő maga is nő...Számomra csak feltűnési viszketegség,hogy "hé én lány vagyok,és játszok,mindenki figyeljen rám!!!!!"
Rohadt gáz
15.
15.
Beniciodeltoro
Eddig is a röhej kategória volt a COD, de most fullba nyomják a kretént.
Kis lelkük nem tudja elviselni a horogkeresztet, mert nem szép dolog harcolni a németek oldalán.
Akkor a f*szért jönnek 2. VH-s játékkal, ha nem is lesz az ???
Mindig van lejjebb ezeknél, és így is fog fogyni ez a szemét.
12.
12.
TDavid22
És mi lesz a következő "remek" ötletük a fejlesztőknek?
Rózsaszínű, kék szívecskés Thomson?

:D
8.
8.
mzperxreg
Nem értetek ti ehhez. Rengeteg csaj/női játékos van, miattuk vannak benne a női karakterek. Azért, hogy azonosulni tudjanak az irányított katonájukkal. Inkább beáldozzák ezt, mint sem hogy vásárlót veszítsenek. Egyébként engem is nagyon felidegesítene a játék, ha én pl. egy mp40-el szeretnék az adott mapon rohangálni és mégis besorsol a játék az amcsik közé.
7.
7.
Zisten
Ezeket olvasva inkább előveszem a Medal of Honor Frontline PS3as HD kiadását és végig tolom azt... vagy az Airborne-t.
5.
5.
ollie92
Történelmi hűség, na elmennek a jó picsába !

Horogkereszt cencúrázva lett, mert hirtelen már zavarja őket, a csomó futkosó női katonáról már nem is mondok inkább semmit...retardált banda.
4.
4.
Beniciodeltoro
Merkel asszony multikultija már mindenütt visszaköszön, így az arcunkba tolni, ez kb az a szint amit Vityáék tolnak az Állítsuk meg Brüsszellel, mindegyiktől hányok.
Kíváncsi leszek ázsiai nőként is harcolhatnak a németek oldalán ?
Vagy csak a megszokott feka program megy.
3.
3.
Matt8888
Na fene erősítettek, várós lett most már.
2.
2.
Köszi a rengeteg infót, bearanyoztátok a napomat.
1.
1.
csabuszflash
hát a helyükben én igen is a frgyvereket minimum oldalhoz kötöttem volna, az meg h felete nő német oldalon az mrg még inkább zavarja a hitelesség szemüvegem ugyan ugy mint a szeretett battlefield 1emben is ezek jelen vannak. >:( grhhhh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...