Folytatódhat az Uncharted-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 21.
  • Hír
Link másolása
Shaun Escayg, a Naughty Dog kreatív rendezője és írója az Eurogamernek adott interjúban elárulta, minden esély meg van rá, hogy a jövőben tovább bővüljön az Uncharted-sorozat világa.

A tavaly bemutatott Uncharted 4: A Thief’s Enddel végleg lezárult Nathan Drake kalandfolyama. Búcsúzóul egy gyakorlatilag teljes, különálló szálat kapnak majd a rajongók, amiben Chloe és Nadine kapják a főszerepet, akik ezúttal India egyik ősi kincse után fognak nyomozni.

Ez az új irány pedig akár a sorozat jövőjét is befolyásolhatja. Shaun Escayg, a Naughty Dog kreatív rendezője és írója az Eurogamernek adott interjúban ugyanis arra a kérdésre, hogy milyen jövő várhat az Unchartedra, azt válaszolta, hogy erősen kétli, hogy ne folytatódna majd a kaland, amire remek példa a fentebb említett The Lost Legacy. Később azzal folytatta, hogy a sorozat világa hatalmas, rengeteg izgalmas karakter van benne, és már az új bővítmény készítésekor is szóba került, hogy esetleg Sullivan és Cutter is alkothatna egy párost, de végül Chloe-ra esett a választásuk.

Persze ez még semmire sem garancia, ráadásul a csapat az augusztus 22-én esedékes premier után a The Last of Us folytatására fog koncentrálni, de a ha rajongók is vevők az új kalandokra, akkor biztosan tovább bővül majd a játék világa.

29.
29.
PS4jacksony
#23: Nincs azzal semki gond ha valakinek nem tetszik egy milliók álltal kevelt kasszasiker játék Kinek a pap kinek a papné.Nekrm pl: az NFS run tetszik a sorozat közül a legjobban nem tudom miért....
26.
26.
Yanez
#22: Mondjuk azt nem értem, hogy pont egy UC alapú játéknál miért probléma a gyakori párbeszéd. Hiszen sztoriközpontú game, ami mellesleg nagyon izgalmas kincskeresős történetekről szól, plusz a 4-ik részben még a Nathan és testvére közti sztori is ráadott egy jó nagy lapáttal. Mondjuk ha nem vágod az angolt, akkor érthető.
23.
23.
dcba
#22: En sem voltam elajulva az UC4-tol. Ez van nem mindenkit villanyozott fel az allatt grafika es a laza fohos. Unalmasnak en mondjuk nem mondanam, engem inkabb az zavart, h mindenki megallas nelkul osztja ra a 10/10-et es kozben semmi ujdonsagot nem eszleltem a regebbi reszek utan. Nem rossz, en vegig vittem 1x, de valoszinu soha tobbe nem fogom es igen nehol kinosan sok volt mar a cut scene, neha agyaltam rajta, h csinalok popcorn-t aztan filmezek az UCvel nem is jatszom. A GTA5-t vegig sem birtam vinni annyira nem fogott meg, az volt az utolso alkalom, h valamit elorendeltem.

Nekem amik tetszettek: Resident Evil 7, Doom, Batman AK, Mortal Kombatok, Heavy Rain, Wolfenstein-ek, Outlast, Shadow of Mordor, Last of Us, csakhogy nehanyat emlitsek amikkel az elmult 3 evben jatszottam, csakmert valamiert felmerult, h ha nem tetszik az UC akkor vajon az illetonek mi tetszet egyatalan..
17.
17.
shatterhand
Nalam a 2.ota lejton van. 4.et mar az elejen otthagytam. Azota se volt kedvem folytatni. Jo jatek csak nekem unalmas mar.
16.
16.
Buggy
#15: Bezony, ez nem Ubisoft meg Activision, hogy párhuzamosan fejlesztik a részeket. A ND azért tud ilyet minőséget kreálni, mert van idejük. A Naughty Dog név adja el a játékokat, mert minőséget gyártanak és eddig mindent, amit csináltak tényleg 100%-os. Uncharted sorozatot megvenné az Activision, erősen kétlem, hogy ekkora bizalom lenne felé. Ezzel ellentétben, ha a COD-ot fejlesztene a Naughty Dog mindenki nagy izgalommal várná.
9.
9.
DarkLord
Én Victor Sullivan fiatalkori énjére nagyon kíváncsi lennék ő , hogy jutott el ide , míg találkozott Nathan-nal az egy érdekes lenne egy rész erejéig mondjuk, szóval nagy jövő nem lenne benne, mert a kis Nathan-es részt már ellőtték korábban Sulli-val és csak odáig mehetne a dolog.
8.
8.
Azeroth87
A legkedvencebb játékom EVER.
De... én is úgy gondolom ennek ellenére, hogy tisztességes befejezést kapott a játék, kár lenne tovább erőltetni a szálat. Tomb Raider esetében is egy nagy káosz lett belőle annak idején a IV. rész vége után.

Viszont... nagyon szeretnék egy hasonló stílusú és világú játékot. Szívesen fogadnám, ha Chloenak lenne egy trilógiája a játék szempontjából. Én személy szerint NAGYON várom a Lost Legacy-t :)
7.
7.
SilasGreaves
Folytatódjon!!!!!!!!! Várom!
4.
4.
Yanez
#2: Nagyon rossz szemszögből nézed a dolgokat. Itt nem a "színészen" van a hangsúly, hanem annak történetén, s ezt a sztorit igen szépen lezárták. Én is imádom Drake karakterét, de úgy érzem, ha tovább nyúznának a vele készült UC-ket, az már szimplán bőrlehúzás lenne, s bármennyire is jó a ND, ez bizony megérződne.

Pont ezért tisztelem is őket, mert tudják mikor kell abbahagyni. Kifacsarhatnának még Drake-ből jó sok "aranyat", de ők is a tisztességes lezárás mellett teszik le a voksukat. Más karakterekkel persze még jöhet, mivel maga a game ugyanaz marad! :)
3.
3.
RangerFox
#2: Umm tisztában vagy vele hogy motion captureben igazi színészek játszák el a karaktereket, így pont olyan (sőt, még összetettebb dolog is), mint a filmekben. Nolan North amúgy a színész, aki Nate-et játsza.

Mellesleg szerintem 5 játék Nate-tel a középpontban épp elég, jól fel van építve a karaktere, és szépen le van zárva . A legkedvesebb video játék karakterem ő, de nem mehet minden örökké.
2.
2.
Norbiii
Egyet nem értek. Mivel ez nem egy film, hanem egy játék, miért kell Nathant kihagyni? Ő a főszereplője a játéknak, ez nem egy film, ahol ha nem tudja vállalni a főszerepet az adott színész, mert éppen már abban a korban van, akkor kihagyjuk vagy keresünk mást....Mindenesetre majd kitolom, de nagyon fog hiányozni Nathan.
1.
1.
Yanez
Nos meglátjuk milyen lesz a The Lost Legacy, de mivel ND, ezért biztosra vehetjük a sikert. Szóval ami engem illet, tőlem akár a végtelenségig is jöhetnének az ilyen kincskeresős akció-kalandjátékok!!! Úgysincs sok normális belőlük a piacon, ergo TR és UC, oszt ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...