Steamen is megjelenik a Quake Champions

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 26.
  • Hír
Link másolása
Az id Software megerősítette, hogy a Steamen is elérhető lesz a Quake Champions. A Bethesda.net-fiókot ekkor sem ússzuk meg, de legalább nem kell külön klienst telepítenünk a játékhoz.

Az id Software egy fórumos kérdezz-felelekben erősítette meg, hogy a Steamen is megjelenik a Quake Champions. Habár a bétateszt kizárólag a Bethesda.net kliensével játszható, a végleges változat esetében már más lesz a helyzet: a játékot a Steamről is futtathatjuk, igaz, a Bethesda.net-fiókunk bedrótozását ekkor sem ússzuk meg.

A fejlesztők jelenleg a játék teljesítményén, stabilitásán és netkódján finomítanak, illetve azon dolgoznak, hogy az újoncok a lehető legegyszerűbben beletanulhassanak az anyagba, utána pedig (a többi veteránnal együtt) minél többször térjenek vissza játszani. Új tutorialok, gyakorlópályák várhatók, és a felhasználói élményen tupíroznak egy kicsit, továbbá új mechanikákkal igyekeznek majd magukhoz láncolni a rajongókat.

A Quake Champions az E3-on is képviseltette magát, kiderült, hogy a Wolfenstein hőse is játszható karakter lesz a játékban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...