Összejött a pénz a Pathfinder: Kingmakerre

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 27.
  • Biznisz
Link másolása
Habár még két hét hátravan az izometrikus RPG Kickstarter-kampányából, már most összejött a pénz a játékra. Az iparági veterán, Chris Avellone új szerepjátékára érdemes lesz figyelni. Kaptunk új képeket is!

Májusban tudtuk meg, hogy a Planescape: Tormentet és a Pillars of Eternityt is elkövető Chris Avellone vadiúj hardcore szerepjátékot készít. Az anyag a 2009-ben megjelent papíralapú RPG alapján készül, a rendszer leginkább a Dungeons & Dragons 3.5-ös kiadásának módosított változatát használja.

Az Owlcat Games bejelentette, hogy már összejött a kívánt félmillió dollár a Pathfinder: Kingmakerre, pedig a Kickstarter-kampány csak két hét múlva zárul. Innentől már az opcionális célokért folyik a gyűjtés, 600 ezer dollárnál például egy új karakterosztályt, a Magust kapjuk meg.

A fejlesztők egy blogposztban hálálkodnak a közösségüknek, ígéretük szerint mindent megtesznek, hogy elkápráztassák a rajongókat.

A játék főküldetéseit 40 óra alatt teljesíthetjük, de a mellékküldetésekkel együtt akár 80 órára is rúghat a játékidő. A Pathfinderben több mint 100 szörny, 10 osztály és 7 faj várja a kalandorokat. Veszélyes és viharos területeket járhatunk be, a kalandok során lehetőségünk lesz saját földbirtok megszerzésére, ahol királyságot emelhetünk. Hőseink viselkedése, döntései kihatnak a történetre is.

A CPRG várhatóan 2018 augusztusában landol PC-n.

2.
2.
latis666
Általában nem érzem az ilyen játékokban az amit a papír alapú szerepjátékokban szerettem, de ezen valahogy átjön. Nekem tetszik.
1.
1.
user101
Szeretjük az ilyesmit és várjuk szeretettel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...