Leállnak a The Tomorrow Children szerverei

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 6.
  • Gyászhír
Link másolása
Hiába kapott tavaly októberben free-to-play lehetőséget a Q-Games játéka, a posztszovjet birodalomépítős The Tomorrow Children, nem igazán kapott rá a közönség, így a Sony megerősítette, hamarosan kihúzzák a dugót.

A Sony megerősítette, hogy hónapokon belül lekapcsolják a The Tomorrow Children szervereit. Először szeptember 28-án lép a kiadó, akkor eltüntetik a PlayStation Store-ból a játékot, valamint megszüntetik a Founders Packot és a Freeman Dollarst. Ezt követően pedig november 1-jén a szervereket is leállítják.

A Q-Games közleményben köszönte meg a rajongók támogatását és remélik, hogy a még megmaradt időben mindenki jól fog szórakozni a játékkal.

6.
6.
NECROSMOKE
Az az igazsag, hogy szinte semmit nem ertettem ebbol a jatekbol. Pedig az angol tudasom eleg jo. 30 perc utan CLOSE APPLICATION
Mara kkor magamban azt gondoltam, hogy ez a jatek nem lesz hosszas eletu.
Sajna, de ez van. Mostanaban TUL sok az FREE TO PLAY jatek es egyre csak tul bonyolitsak a dolgokat, neg mindent belepakolnak a jatekba, csakhogy oda kossenek teged a jatekukjoz, kozbe meg ahoz, hogy fejlodni tudj, rakenyszeritnek arra, hogy vegyel booster cuccokat. Ha nem, akkor sok sikert mert egy orokkevalosagig fog tartani.
Amugy, meg mindig van 1001 masik FREE TO PLAY jatek! Fel a fejjel ! :)
5.
5.
Hunszi
Nagy igéretek...nulla játék.
4.
4.
sajttaller
Én kipróbáltam, de nekem nagyon nem jött be, nem csodálom, hogy le kell lőni az egészet, én legalábbis nem láttam semmi koncepciót, hogy miért is kellene visszatérnem a játékba nap, mint nap..
3.
3.
Thor Vath
Reméltem, hogy eljön majd boxra is :-/
2.
2.
latis666
Mondjuk ha minden platformon lehetett volna játszani az jó lett volna
1.
1.
imchristailor
Oh, poor guys, pedig nincs kint túl régóta a játék, és máris annyira kicsi a játékos tábor, hogy leállítják. Én nem játszottam vele, de úgy tűnt, hogy valami újat próbáltak adni, talán majd legközelebb. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...