The Tomorrow Children PS4

A szovjet propagandagépezet által inspirált meseszerű sandboxban építhetünk és hatalmas szörnyek ellen küzdhetünk, majd kibányászhatjuk kővé dermedt tetemeikből a nyersanyagokat.
Típus: barkácsoló, Sandbox, túlélő

Leállnak a The Tomorrow Children szerverei

Hiába kapott tavaly októberben free-to-play lehetőséget a Q-Games játéka, a posztszovjet birodalomépítős The Tomorrow Children, nem igazán kapott rá a közönség, így a Sony megerősítette, hamarosan kihúzzák a dugót.

The Tomorrow Children - free-to-play lett

A Q-Games a korábbi ígéretek után mindenki számára elérhetővé tette a The Tomorrow Children free-to-play változatát, így most már nem kell leszurkolnod a 20 dollárt a játékért.

The Tomorrow Children - építsd a kommunizmust!

Végre elérhető a The Tomorrow Children teljes változata, így a Q-Games kidobta a Minecraftból nagy kanállal merítő PlayStation 4-exkluzív cím utolsó hangulatfokozóját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten még nyugodtan koncentrálhattok a Battlefield 1 bétájára, a következő pár nap viszonylag szerény lesz játékmegjelenések szempontjából. Karaoke-játékkal jelentkezik a Ubisoft, és elrajtol egy régóta várt PS4-exkluzív is...

Kulisszák mögött a The Tomorrow Children

Szeptember első hetében debütál a The Tomorrow Children, szóval a Sony ellátogatott Kiotóba, a Q Games főhadiszállására, ahol aztán az alkotók rengeteg érdekességet árultak el játékukról.

GC 2016: Free-to-play lesz a The Tomorrow Children

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Q-Games multis sandbox játéka, amely egy kommunista diktatúrában játszódik. Most már az is tiszta, hogy a The Tomorrow Children free-to-play modellt használ.

Elindult a The Tomorrow Children nyílt bétatesztje

A hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja a Q-Games multiplayer-központú sandbox játékát, melyben egy kommunista rezsim bájos gyerekmunkásait irányíthatjuk. Erőforrásokat gyűjtünk és bármi áron megvédjük városunkat.

The Tomorrow Children - vasárnap zárt bétateszt

A Sony jóvoltából a szerencsések ismét kipróbálhatják a The Tomorrow Childrent, noha ezúttal csak egyetlen napig élnek a szerverek. Még nem késő regisztrálni a vasárnapi próbára!

Futtottak még a Tokyo Game Shown

Néhány kisebb-nagyobb japán játék előzetesével még adósak vagyunk, így a Tokyo Game Show kapcsán új felvételeket láthattok a minecraftos Dragon Questről, a World of Final Fantasyról és a The Tomorrow Childrenről is.

E3 2015: Így néz ki most a The Tomorrow Children

A japán Q-Games neoszovjet alkotása ugyan szép csendben húzódott meg a kiállításon, egy előzetest azért kiadtak belőle. A játék nagy kanállal merít a Minecraftból, szereplői fabábuk, művészi stílusa pedig szokatlan.