The Tomorrow Children PS4

A szovjet propagandagépezet által inspirált meseszerű sandboxban építhetünk és hatalmas szörnyek ellen küzdhetünk, majd kibányászhatjuk kővé dermedt tetemeikből a nyersanyagokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!

Ezt hozta a júliusi PlayStation Indies Spotlight

Szám szerint hét darab indie cím kapott figyelmet a júliusi PlayStation Indies Spotlight alatt, érdemes rájuk vetni egy pillantást.

Újra kiadhatják a The Tomorrow Childrent

A The Tomorrow Children egy, a szovjet propaganda stílusából ihletődött többjátékos cím volt, amit egy év alatt be is zártak. A fejlesztők most visszaszerezték a jogait, és az újrakiadást tervezik.

Leállnak a The Tomorrow Children szerverei

Hiába kapott tavaly októberben free-to-play lehetőséget a Q-Games játéka, a posztszovjet birodalomépítős The Tomorrow Children, nem igazán kapott rá a közönség, így a Sony megerősítette, hamarosan kihúzzák a dugót.

The Tomorrow Children - free-to-play lett

A Q-Games a korábbi ígéretek után mindenki számára elérhetővé tette a The Tomorrow Children free-to-play változatát, így most már nem kell leszurkolnod a 20 dollárt a játékért.

The Tomorrow Children - építsd a kommunizmust!

Végre elérhető a The Tomorrow Children teljes változata, így a Q-Games kidobta a Minecraftból nagy kanállal merítő PlayStation 4-exkluzív cím utolsó hangulatfokozóját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten még nyugodtan koncentrálhattok a Battlefield 1 bétájára, a következő pár nap viszonylag szerény lesz játékmegjelenések szempontjából. Karaoke-játékkal jelentkezik a Ubisoft, és elrajtol egy régóta várt PS4-exkluzív is...

Kulisszák mögött a The Tomorrow Children

Szeptember első hetében debütál a The Tomorrow Children, szóval a Sony ellátogatott Kiotóba, a Q Games főhadiszállására, ahol aztán az alkotók rengeteg érdekességet árultak el játékukról.

GC 2016: Free-to-play lesz a The Tomorrow Children

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Q-Games multis sandbox játéka, amely egy kommunista diktatúrában játszódik. Most már az is tiszta, hogy a The Tomorrow Children free-to-play modellt használ.

Elindult a The Tomorrow Children nyílt bétatesztje

A hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja a Q-Games multiplayer-központú sandbox játékát, melyben egy kommunista rezsim bájos gyerekmunkásait irányíthatjuk. Erőforrásokat gyűjtünk és bármi áron megvédjük városunkat.