Ez lenne a Sonic Forces főcímdala

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sega megtalálta a megfelelő embert arra a kicsit sem mellékes feladatra, hogy kedvenc kék sündisznónk kalandjai mellé igazán autentikus muzsikát alkosson. Hallgassatok bele!

A Sonic-sorozat aktuális epizódja sem szakít a 15 éves hagyománnyal, és ütős rockzenét tálal a kaland mellé. A "First Bump" névre hallgató szerzemény nagy valószínűséggel egy csapásra el fogja nyerni a játék rajongóinak szeretetét.

Korábban már hallhattunk egy hangszerelt változatot a dalból, ám most megérkezett végleges formájában. Immár énekkel a főszerepben hallható a muzsika, melyet nem más, mint a Hoobastank énekese, Douglas Robb ad elő.

A zene nagyon fülbemászóra sikeredett, akárcsak a játék eddigi főcímdalai. Hozzátesszük, hogy nem egy Escape from the City, de mindenképpen jó lesz. A Sonic rajongóinak Twitter-bejegyzéseiből egyértelműen kiderül, hogy jó választásnak tartják Robbot.

A Sonic Forces idén ősszel jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Most pedig hallgassunk bele az elsöprő dalba!

4.
4.
DON GONDOCS
Eddig a Soic heroesnak volt a legjobb openingje, de ez van olyan jó.
3.
3.
kastorhun
Nem tetszik a dob hangja, amúgy nem rossz, egyedül csak a dob zavar.
1.
1.
Tetszetős és ránéztem a linkelt Escape-re is, az tényleg rohadt jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...