Letölthető a Windows Vista RC1

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft tegnap délután ingyenesen letölthetővé tette a Windows Vista Release Candidate 1-es kiadásának trial verzióját.
A Microsoft tegnap délután ingyenesen letölthetővé tette a Windows Vista Release Candidate 1-es kiadásának trial verzióját.


Az új operációs rendszer most teljes terjedelmében letölthető a redmondi óriás honlapjáról egy 2,6 gigás DVD-kép formájában. A nyílt teszt még mindig nem indult el, így most is csak azok szedhetik a telepítőcsomagot, akik a nyár elején regisztrálták magukat a Pre-RC1-re. A frissített verzió a régi CD kulccsal működik, így (legálisan) csak 2 millió felhasználó juthat hozzá, ők azonban 2007. június 1-ig teljesen ingyen használhatják azt. Akik lemaradtak, azok ne csüggedjenek, mert a Microsoft ígérete szerint hamarosan még többen csatlakozhatnak a Customer Preview Program-hoz.

UPDATE: Időközben kiderült, hogy a Vista bárki számára elérhető, de telepítőkód nélkül csak 14 napig funkcionál a rendszer. Valamit valamiért, ahogy mondani szokás...

9.
9.
tjames
Megaztán hiába szeded le ha nincsenek hozzá driverek :) Legalábbis nem ok! :) Magyarán mondva most még "használhatatlan". Csak arra jó hogy megvizslantsd, ozt egyenlőre még elbúcsúzz tőle, míg nagyobb lesz a támogatottsága. Astala VISTA. jövőre...
8.
8.
Guppi
Minek rohadtúl lassítja a gépet! Én az xp-re csak nagyon soká álltam át addig 2000-et használtam de most már szinte itt indulnak el az új játékok.
7.
7.
Nintendo
Csatlakozva az elöttem levőkhöz, nekem sincs semm gondom az Xp-vel. Trial meg minek. Inkább akkor mrá megvárom a Full versiont.
6.
6.
FNorberto
Per pillanat semmi nem indokolja hogy leszedjem,a Vistánál engem csak a DX10-es játékok motiválnak más nem.Az XP-vel eddig nem volt semmi eget rengető gondom.
5.
5.
Roly
én lecserélném az xpt, nem mintha gond lenne vele, de új vendég mosogat elven, csak nem trial meg béta meg egyéb verziókra...
4.
4.
skiz0
jó lesz nekem is az XP :DD

nem kell pista... :D
3.
3.
shyfter
Jó nekem az XP. Játszani úgy is konzolon játszok.
1.
1.
wasaby44
izé...nemhiszem, hogy örülnék egy trial verzsönnek...
1.
1.
Mast3rmind
Magaz az új kialakítástól rám jön a hányinger...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...