Hell Let Loose - még egy II. világháborús FPS

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha egyszer a piac újra rákap a második világháborúra, akkor nagyon. A Black Matter csapatának alkotása egy multiplayer FPS, de kapunk RTS-elemeket is a 100 fős csaták során. Lesz itt minden: gyalogság, tüzérség és tankok!

A Hell Let Loose fejlesztői tényleg nem viccelnek, a második világháborús FPS-ükben akár 100 fős csatákat is vívhatunk. Minden játékosnak meglesz a szerepe: lesznek gyalogos katonák, de még a tüzérséget és a páncélosokat is mi irányíthatjuk.

Az ausztrál Black Matter alkotásában az erőforrásokra is oda kell figyelnünk, így a fontos kontrollpontok elfoglalása és az utánpótlás biztosítása bizonyára ismerős lehet a stratégiákból. A frontvonalak folyamatosan változnak, a készítők a háború szimulációját ígérik, nem pedig egy újabb aréna-FPS-t.

A Franciaország északi részén található St. Marie du Mont városát például 1:1-ben lemodellezték a srácok, négy négyzetkilométeres terep vár ránk, ahol az Egyesült Államok és a Harmadik Birodalom hadserege csap össze.

A fejlesztőket bevallottan a Red Orchestra 2 realisztikussága és brutalitása inspirálta, és mindezt nyakon öntik Project Reality erőforrás-menedzsmentjével és építési rendszerével. Persze nem esnek át a ló túloldalára: hosszú, fárasztó és unalmas játékmenet helyett az intenzív és intelligens csatákra esküsznek.

A stúdió hosszú évekig szeretné támogatni a Hell Let Loose-t, újabb és újabb hadszíntereket hozzáadva az Unreal Engine 4-es játékhoz. Kis csapatként egyelőre csak a PC-re koncentrálnak.

A lövölde várhatóan 2018-ban készülhet el.

7.
7.
br1Koo
A Resistance and Liberation jutott róla eszembe. Jó lenne már egy új day of defeat is :/
3.
3.
Heldengeist
A huszonhétezer-nyolcszáztizenkilencedik multis szar, amit kihagyok.
2.
2.
csabuszflash
nagyon drukkolok h sikerüljön. csak ezért vennék egy király gamer pc-t. a red orchestra 1-ben voltak olyan élményeim mintha valódi csatában lennék és súlya lenne annak hogy a szerepkörömet mennyire jól látom el.
1.
1.
joshfeed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...