Július végén érkezik a Sundered, ingyenes a Jotun

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 15.
  • Megjelenés
Napra pontos dátumot kapott a Thunder Lotus Games kézzel rajzolt grafikával operáló metroidvaniája. Főhősünk, Eshe, aki egy hátborzongató világban esik csapdába. A játék során kemény döntéseket hozunk.

Noha azt eddig is tudtuk, hogy júliusban érkezik a Sundered, ám a fejlesztők csak most erősítették meg a napra pontos dátumot. Ezek szerint július 28-án csaphatunk le a metroidvaniára a Steamen, az Originen, a GOG-on, a Humble Store-ban, a Uplayen és PlayStation 4-en.

A premier örömére ezen a hétvégén ingyen bezsákolható a Thunder Lotus korábbi alkotása, a Jotun a Steamen és a GOG-on. Csapj le rá!

A Sundered számos véletlenszerűen generált kazamatával operál, így minden egyes újrajátszáskor lényegében másmilyen kampányt kapunk. Soha nem könnyű megtalálni a kiutat - néhány falat csak akkor mászhatunk meg, ha a korábban megszereztük az ehhez szükséges power-upot.

Kaptunk egy új trailert is, amely a kampányban szereplő rémségeket mutatja be.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...