CoD: WWII - kiszivárgott a zombis játékmód trailere

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 16.
  • Videó
Idő előtt felkerült a videós megosztókra a Call of Duty: WWII zombis játékmódjának, az Army of the Deadnek a múlt héten beharangozott első tartalmasabb előzetese, miközben az egyik szereplő is bemutatkozott.

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, a Sledgehammer és az Activision eredetileg július 20-án, a San Diegóban tartandó Comic-Con rendezvényen akarta bemutatni a Call of Duty: WWII zombis játékmódját, a minden eddiginél horrorisztikusabb megközelítésben készült Army of the Deadet.

Ehhez képest tegnap kiszivárgott egy előzetes, ami közel két percben vázolja fel, hogy a készítők ezúttal tényleg elhagyták a lazább vonalat és egy valóban rémisztőbb, sötétebb tónusú hangvételhez nyúltak, amiben elképesztően változatos zombisereget kell majd visszavernünk. 


És hogy kinek vagy kiknek? Tegnap az első biztos szereplő, Drostan Hynd már bemutatkozott, akit egyébként a Doctor Who-ból és Jessica Jonesból is ismerős David Tennant alakít.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...