Még fejlesztik a Nintendo életmódjavító eszközét

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 17.
  • Hardver
Link másolása
Jó ideje nem hallottunk róla, de még mindig fejlesztés alatt áll a Nintendo életmódjavító eszköze, amely a korábbi hírek alapján egy alvásfigyelő kiegészítő lesz. Azt viszont továbbra sem tudni, hogy mikorra készül el.

A Nintendo három évvel ezelőtt jelentette be, hogy új piacon szeretne szerencsét próbálni, az ehhez fejlesztett életmódjavító készülékről azonban azóta sem hallottunk sokat, formális termékbejelentésre pedig egyáltalán nem került még sor. Legutóbb tavaly februárban ejtett róla pár szót a Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima, azonban akkor is csak arra célozgatott, hogy egy darabig biztosan nem kerül boltokba a termék.

A jó hír viszont az, hogy a kiegészítő még mindig fejlesztés alatt áll, legalábbis a Nintendo elmúlt pénzügyi évét összefoglaló dokumentumból egyértelműen ez derül ki. A papír a kutató-fejlesztő részleg tevékenységeinél említi meg az eszközt, amely "szórakoztató módon képes javítani az emberek életminőségét", és a rövid leírás alapján még mindig arról az alvásfigyelőről lehet szó, amiről annak idején Satoru Iwata is beszélt.

Az éjjeliszekrényre helyezhető eszköz a korábbi infók alapján képes arra, hogy figyelje a felhasználó alvását és mérje a fáradtságát, és ezekre az információkra támaszkodva nyújt különböző játékos szolgáltatásokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...