GC 2017: Az EA sem hagy minket műsor nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 20.
  • Rendezvény
Link másolása
Friss híreket és látnivalókat ígér az Electronic Arts az idei Gamescomra, a kiadó élő műsorral és 400 kioszkkal készül a kölni játékvásárra. A Star Wars: Battlefront II egyértelmű főszereplője lesz a show-nak.

Bő egy hónap van hátra a kölni Gamescomig, amire az Electronic Arts is gőzerővel készül. A kiadó bejelentette, hogy friss hírekkel és látnivalókkal készül az idei eseményre, aminek egy élő műsor is a rész lesze - ez magyar idő szerint augusztus 21-én, este fél 7-kor indul.

Még nem tudni pontosan, hogyan képzeli el a műsort a kiadó idén: tavaly egy terjengősebb, beszélgetősebb eseménnyel készült a rendezvényre, és nem pedig egy feszes konferenciával, amit az E3-on szokás elsütni. Az mindenesetre biztos, hogy új gameplay jelenetek, élő meccsek és néhány meglepetés is bekerül a kalapba.

A helyszínre kilátogatók 400 játékállomáson próbálhatják majd a kiadó új címeit: Star Wars: Battlefront II, Need for Speed: Payback, FIFA 18, Battlefield 1, Star Wars: Galaxy of Heroes és FIFA Mobile is akad majd a showflooron.

A Gamescom augusztus 22-én kezdődik, és augusztus 26-án ér véget. Idén a helyszínről közvetítjük az eseményt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...