Megjelent a Splatoon 2, itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 22.
  • Videó
Link másolása
A héten örülhetnek a Switch-tulajok, elvégre egy fontos cím landolt a masinájukon. A Nintendo shootere nem is okozott csalódást, remek kritikákat kap, így mi is bátorítunk mindenkit a vásárlásra. Az utolsó trailert még tudjátok le!

Csak úgy repkednek a 8-9 pontok a Splatoon folytatására. A Nintendo multis shootere már elérhető Switch-re, a launch trailer pedig szépen sorba veszi a fő játékmódokat. A kampányon felül a Turf War névre keresztelt többjátékos mód adja az anyag gerincét, kapunk egy sor új karaktert is egyedi képességekkel.

Érdemes még megemlíteni a kooperatív Salmon Runt is, ha mindenképpen a barátaiddal közösen játszanád a Splatoon 2-t, de ódzkodsz a kompetitív multitól.

5.
5.
#2: Add el. Én is azt csináltam, vettem egyet megjelenéskor, kipörgettem a Zeldát úgy-ahogy, nagyon tetszett, nagyon szép volt, tényleg király játék volt, de megunható azért némi idő elteltével (mint minden más gamma), aztán eladtam a cuccot. Nem bántam meg abszolút, egyszerűen nincs rá másik értelmes játék.
4.
4.
SwampMasherr
#1: +1
Július 15-én vettem egy Switch-et, és azóta nem bírom letenni. Zeldában alig haladok a story-val, mert mindig találok valami mást. Kb. 7-8 óra játék után jutottam ki a kezdőhelyről és most, hogy elém tárult az egész map, még kevesebb idő lesz a story-ra. Annyi tartalom van benne, hogy hihetetlen.

Splatoon 1 sajnos nekem kimaradt, mert nem volt Wii U-m, de a második részt muszáj volt előrendelni. Baromi jó game. Pörgős, (számomra) tud újat mutatni és nagyon fun :D
2.
2.
A Zelda megjelenése után kicsivel vettem egy Switch-et Zeldástul. Végig is játszottam, remek játék volt.

Azóta a konzol ott porosodik. Ahogy ezt a játékot meg a közelgő játékfelhozatalt nézem, ott is fog megrohadni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...