GC 2017: Európába jön a Sinner

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap számoltunk be a kínai Dark Soulsnak kikiáltott Sinnerről, ma pedig megérkeztek az első hivatalos részletek és látnivalók. Az Európában is megjelenő akció-szerepjátékban kizárólag bosscsaták várnak ránk.

A Sinner: Sacrifice for Redemption egy főnökcsatákra kihegyezett akció-szerepjáték, amin a Ubisoft, a Blizzard és a Konami egykori szakemberei dolgoznak. A független Dark Star Games 2018 első negyedévére lőtte be a premiert PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Tegnap még PS4-exkluzívként hivatkoztunk a címre, de ez mára tisztázódott. A multiplatform anyag habár első ránézésére sokban hasonlít a Dark Soulsra, mégis egyedi alkotás. Témáját tekintve nem kevés bibliai utalást találunk benne.

Főhősünk, Adam, a bukott katona, aki csak úgy mentheti meg a lelkét, ha nyolc szörnyű ellenséget legyőz - mindegyiket a hét főbűn egyike kelti életre, majd jöhet a végső harc. A csaták előtt hősünknek áldozatot kell hoznia, azaz egyik fő tulajdonságának szintjét önként visszaveszi. A küzdelmek folyamatosan nehezednek, így gondosan kell kiválasztanunk harci stílusunkat és fegyverünket.

Ha győzelmet aratunk, az adott bűnünk megbocsátást nyer, és emlékeink is visszatérnek. Attól függően, hogyan viszonyulunk egy bosshoz, úgy érhetjük el a többféle befejezés egyikét.

A fejlesztők kiemelték, hogy a Sinner nem egy olyan játék, amelyben hősünk folyamatosan erősödik, majd egyenrangú félként áll szembe az utolsó ellenségével. Adam a saját bátorságát teszi próbára, bűnbánatot kell tanúsítania, és a végső próbája lesz a legnehezebb.

A játék a Gamescomon már játszható formában lesz jelen.

1.
1.
guba800
Elèg gagyi dark souls utánzatnak tünik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...