Neymar betehet a Konaminak

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A napokban szinte minden sportlap a Barcelona focistájának, Neymarnak az átigazolási szappanoperájával van elfoglalva, és ez súlyosan kihathat a Konamira az idei Pro Evolution Soccerrel kapcsolatosan.

Mint tudjuk, a játékpiacon jelenleg két futballszimulátor küzd minden egyes évben a rajongók kegyeiért. A Konami évről évre próbálja leküzdeni a talán még mindig meglévő hátrányát a FIFA-val szemben és úgy tűnik, jó úton jár, a riválisnál évek óta meglévő licencek azonban nagyban hozzájárultak a nagyobb népszerűséghez és a játék élvezhetőségéhez.

Idén a Konami is igyekezett rákapcsolni, és szerződéseket kötött olyan nagy csapatokkal, mint a Dortmund,vagy éppen a Liverpool, amelyeknek ezentúl stadionjaik atmoszféráját és rajongói rigmusaikat is maximálisan visszaadja a játék. Itt jön képbe a Barcelona, amellyel talán a többi csapatnál is szorosabbá vált az együttműködés. Készült ugyanis egy speciális kiadás FC Barcelona Edition néven, amiben természetesen Neymar is benne van.

A Konami legnagyobb problémája jelen pillanatban, hogy a PES 2018 említett kiadásának borítóján még a Messinél is kiemeltebb pozícióban a csapattól éppen távozni készülő Neymar pózol. Jelenleg minden ekörül forog a futballvilágban, de most a Konaminak is résen kell lennie, ugyanis ha bekövetkezik a transzfer, minden bizonnyal módosítaniuk kell a borítón, illetve a tartalmon is. 

A PES 2018 egyébként idén szeptember 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

7.
7.
Beniciodeltoro
#5: ManCity, PSG például, irdatlan pénzeket dobtak ki az ablakon.

#6
Szerintem Neymarral nem lesz beljebb a PSG, ha Neymar ér 220 millát akkor Messi mennyit, 500-at ?
Pedig nem is vagyok Barcás csak látom a teljesítményét, assist, gól, mindenben ő a legjobb.
Csak büntetőket ne kelljen rúgni :))
6.
6.
Mr.Dead
#4: A 100 milliós limittel sem lenne sokkal előrébb a helyzet, mert akkor mindenki 100ért adná el a játékosait. Egyébként szerintem tök mindegy hogy megy e vagy marad, ennek olyan kihatása lesz az átigazolási piacra, hogy egyszerűen muszáj valamit kitalálniuk. (én pl örüpnék egy fizetési sapkának+valaminek ami miatt nem lehet játékosokat 90-100 milláért venni)
5.
5.
SLi
#4: a spanyol liga lenne az "abroszfejű sejkek" ?
mert jelenleg ők akarják megszabni ki hol játsszon
4.
4.
Beniciodeltoro
Legyen 100 milliós limit, és a játékos döntse el hova igazol.
Ne már az abroszfejű sejkek döntsék el ki hol játsszon.
Ha Neymar a Newcastlebe akar menni akkor engedjék, ha a Puskás akademibe akkor oda :)
3.
3.
Beniciodeltoro
220 millió euró, undorító ez már.
Miért nem elég a tokra ráírni hogy Pro Evo 2018 ?
Ki foglalkozik vele hogy ki van a tokján, Messi, vagy Neymar ?
Aki ezeket megveszi már tisztában van vele milyen a tartalom, engem sose izgatott ki vigyorog a tokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...