Rengeteg újdonságot kínál majd az F1 2017

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters és a Deep Silver bemutatta az F1 2017 legújabb, ezúttal a karriermódot részletező kedvcsinálóját. Amint az a videóból kiderül, alaposan kibővül a kutatás-fejlesztés lehetősége, és számos kihívás is vár ránk.

Úgy tűnik, idén valóban komolyan bővül a Codemasters-féle F1-sorozat. Az F1 2017 meglehetősen masszív karriermóddal várja a rajongókat, ahol többek között meghívásos versenyeken is részt vehetünk, ahol a száguldó cirkusz 12 klasszikus járgányát is irányíthatjuk, miközben különböző kihívásokat teljesíthetünk.

Emellett alaposan kibővül a kutatás-fejlesztés lehetősége, továbbá megújul a gyakorlóprogram, illetve a menedzsmentfunkciók és az autó megbízhatóságával kapcsolatos opcióink is kiegészülnek. Utóbbinál láthatóan humoruknál voltak a fejlesztők, hiszen a McLaren idei vergődését vették alapul.

Az F1 2017 augusztus 25-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

11.
11.
logic5
Az F1 valóban kezd unalmas lenni, viszont a játék, pölö 16 nagyon jól sikerült. Várjuk ezt is!
10.
10.
SwordFish
#9: Ja mert Schumi érában nem volt unalmas ugye? Mondjuk 10 éve tényleg jó volt, mikor hárman harcoltak a bajnoki címért. Jövőre a halo bevezetésével végképp meghal az F1.
9.
9.
kergabi83
#8: A túrót... Régen nem aludtam el a futamokon. Nézz meg egy futamot tíz évvel ezelőttről! A turbó (és a sok idióta szabályozás) hazavágta a sorozatot. Sajnos.
8.
8.
#7: Erről szól a versenyzés, ez nem a Carmageddon.
7.
7.
kergabi83
#4: Nem benned van a hiba! Vicc lett az F1, nincsenek sem sztárok sem izgalmak. Csak unalmas körözgető autók. Mondjuk egy VR támogatás feldobná ezt a címet szerintem, a Codi talán meg is tudná csinálni...
6.
6.
zimonyini
#4: Te is meg vagy hülyülve?
5.
5.
borsoka111
A 2016-os free trialt kipróbáltam. Az bejött. Ezért nálam szintén várós.
4.
4.
Juha
Kb. 3 éve teljesen érdektelen lett számomra a Forma1, én is a 13-as játékot vettem meg utoljára.
Oh wait... Lehet köze van hozzá, hogy 3 éve nősültem? Basszus, lehet nem is az F1 a hibás, hogy dögunalmas lett, megyek megverem az asszonyt! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...