F1 2017 PC, PS4, XBOXONE

Legendás autókkal tér vissza a száguldó cirkusz videojátékos kivetülése.

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

F1 2017 teszt

Természetesen idén is készült Forma 1-es játékkal a Codemasters, melyben 2013 óta először visszatérnek a klasszikus járgányok is. A kiválóra sikerült tavalyi epizód után kíváncsian vártuk, hogy idén mit sikerült összehozni a fejlesztőknek.

Brit toplista: jól nyitott a Mario + Rabbids

Ezúttal sem talált legyőzőre a Nathan Drake nélküli Uncharted: The Lost Legacy, így hiába nyitott remekül a Switch-exkluzív Mario + Rabbids, így is csak a második helyig tudta felküzdeni magát.

Brit toplista: Nate nélkül is szárnyal az Uncharted

A friss megjelenések érkezésével a Crash-trilógia is kénytelen volt átadni vezető helyét, amit ezúttal az Uncharted 4 DLC-jének indult, majd teljes játékká hízott Uncharted: The Lost Legacy kaparintott meg.

A Codemasters egyelőre vár az F1 VR-ral

Látva a DiRT Rally VR-módjának sikerét, bizonyára sok rajongó örülne annak, ha valami hasonló funkciót kapna a Codemasters F1-sorozata is. A fejlesztő azonban még vár vele, elvégre rengeteg munkával jár.

F1 2017 - vadnak születtek

A Codemasters előszeretettel dobálózik hangzatos kifejezésekkel az F1 2017-tel kapcsolatban. Ez lesz az eddig "legnagyobb F1-játék, amit valaha készített", hiszen a modern autók mellett klasszikus modellekkel is nyomulhatunk.

Rengeteg újdonságot kínál majd az F1 2017

A Codemasters és a Deep Silver bemutatta az F1 2017 legújabb, ezúttal a karriermódot részletező kedvcsinálóját. Amint az a videóból kiderül, alaposan kibővül a kutatás-fejlesztés lehetősége, és számos kihívás is vár ránk.

A múlt és a jelen találkozása az F1 2017-ben

Látványos és piszok jó zenével megspékelt gameplay előzetest kapott az augusztus végén érkező F1 2017. A Codemasters játékában az idei autók mellett 12 klasszikus kocsit is vezethetünk. Még a monacói éjszakában is!

E3 2017: Először mozog az F1 2017

A Codemasters elvitte az F1 2017 jelenlegi változatát az expóra, így végre mindenki meggyőződhet róla, hogy érdemes-e beruházni az idei részbe. A videóban Magnussen kocsijában körözgetünk a kanadai GP-n.

Klasszikus autókkal erősít az F1 2017

A Codemasters tájékoztatása szerint az F1-sorozat következő felvonása a mostani mezőny járgányai mellett klasszikusokat is felvonultat majd, így Nigel Mansell 1992-es világbajnok gépét, az FW14B-t is megkapjuk.