The Last of Us: Part II - Seattle-be is ellátogatunk?

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 6.
  • Pletyka
Link másolása
Egy Reddit-júzer szúrta ki az eddig kiadott concept artok alapján, hogy Seattle lehet a The Last of Us: Part II egyik helyszíne. A készítők persze nem kommentálták a híreket, be kell érnünk a képes bizonyítékokkal.

Egy, a Redditen felbukkant poszt szerint Seattle lehet a The Last of Us: Part II egyik helyszíne. A Voldsby nevet viselő felhasználó két concept art alapján jutott erre a következtetésre, amelyek alig láthatóan, de valóban a várost ábrázolhatják. Pár hónapja egyébként már felmerült Seattle, mint lehetséges helyszín, Voldsby ez alapján ment utána kicsit komolyabban a témának.

A fenti képen látható parkolótábla és automata például valóban olyan, mint amilyenekkel Seattle-ben is találkozni, és a háttérben látható épület is létezik, ez lenne az. A fenti képet egyébként innen "lőhették", még az utcatábla is stimmel; érdekesség, hogy alig pár perc sétára található attól a parkolótól, amely egy másik concept arton látható:

Habár a Naughty Dog még nem erősítette meg a híreket, ráadásul az újabb látnivalókban sem dúskálunk, ezek alapján mégis valószínűsíthető, hogy az új részben Seattle-ben is megfordulunk majd. Az előző felvonásban egyébként több amerikai városban is jártunk, talán most sem lesz másképp.

32.
32.
Mortis
#29: te értelmiségiek között töltheted a napjaid mind a 24 óráját, mert akár hiszed akár nem, Magyarországon a legtöbb lusta/hülye nyelvet tanulni - több, egyetemista haverom van akik még a B2-tes szintet sem érik el. tudom hogy furcsa, én magam se értem.
29.
29.
csabuszflash
nem bántásból vagy rosszindulatból kérdezem, de aki játszik a last of us-al gondolom a többség keményen elmúlt 18 éves. 18 évesen a last of us párbeszédeit főleg angol felirattal szerintem elég könnyű megérteni. aki németet tanult annak meg gondolom van német szinkron meg német felirat. nem értem sose h miért kell egy angol beszéd alá magyar felirat. számomra ez teljesen érthetetlen. össze vissza zavarna a magyar felirat.
26.
26.
Beniciodeltoro
#25: Zozi helyett Zsozeatya nah :)
23.
23.
dvs00
Kíváncsi leszek hazabassza e a Days Gone-t. Ami biztos, hogy mind kettőnek a polcon a helye, ha kell akkor eg hónapig nem kocsmázok bazmeg.
22.
22.
Jhonyy
Bekell ruházzak egy ps4-pro-ra mert van 4k tévém és érre a játékra megéri biztos hogy frissítse....egy kicsit.majd jövőre biztos kész lesz.
19.
19.
Beniciodeltoro
Gyerekek kifogtok csinálni ha ezt is meg kell vennem :)
Egyébként ps4-re van magyar felirat ?
18.
18.
Jhonyy
Legfobb az hogy mar jojon es mondjak meg mikor adjak ki igy lehet nyugodtabbak leszunk.Amugy megeri varni mert biztos nem fogunk panaszkodni.
17.
17.
csabuszflash
#16: én pl megvettem anno még ps3ra. végigvittem 5ször. most le lett árazva ps4re. végigviszem, aztán ott a left behind amivel még nem is játszottam
15.
15.
csabuszflash
nem képzeletbeli ,az előző is valós helyeken játszódott egy kis játékkészítői képzeletbeli szabadsággal meghintve
14.
14.
csabuszflash
#5: jó szar életed lehet ha neked ez a normális hogy így beszélsz másokkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...