The Last of Us: Part II - Seattle-be is ellátogatunk?

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 6.
  • Pletyka
Egy Reddit-júzer szúrta ki az eddig kiadott concept artok alapján, hogy Seattle lehet a The Last of Us: Part II egyik helyszíne. A készítők persze nem kommentálták a híreket, be kell érnünk a képes bizonyítékokkal.

Egy, a Redditen felbukkant poszt szerint Seattle lehet a The Last of Us: Part II egyik helyszíne. A Voldsby nevet viselő felhasználó két concept art alapján jutott erre a következtetésre, amelyek alig láthatóan, de valóban a várost ábrázolhatják. Pár hónapja egyébként már felmerült Seattle, mint lehetséges helyszín, Voldsby ez alapján ment utána kicsit komolyabban a témának.

A fenti képen látható parkolótábla és automata például valóban olyan, mint amilyenekkel Seattle-ben is találkozni, és a háttérben látható épület is létezik, ez lenne az. A fenti képet egyébként innen "lőhették", még az utcatábla is stimmel; érdekesség, hogy alig pár perc sétára található attól a parkolótól, amely egy másik concept arton látható:

Habár a Naughty Dog még nem erősítette meg a híreket, ráadásul az újabb látnivalókban sem dúskálunk, ezek alapján mégis valószínűsíthető, hogy az új részben Seattle-ben is megfordulunk majd. Az előző felvonásban egyébként több amerikai városban is jártunk, talán most sem lesz másképp.

32.
Mortis
#29: te értelmiségiek között töltheted a napjaid mind a 24 óráját, mert akár hiszed akár nem, Magyarországon a legtöbb lusta/hülye nyelvet tanulni - több, egyetemista haverom van akik még a B2-tes szintet sem érik el. tudom hogy furcsa, én magam se értem.
30.
Oldman
Csabuszflash!
Igazad van akkor, ha egyszerű a nyelvezete/törtènete az adott jàtèknak. Witcher 3 konkrètan az egyedi, vàlasztèkos ès egyben sokszor règies kifejezèseket illetően hasznàlhatatlan lenne magyar szöveg nèlkül. Egyszerűen kènyelmesebb magyarul jàtszani, ennyi..
29.
csabuszflash
nem bántásból vagy rosszindulatból kérdezem, de aki játszik a last of us-al gondolom a többség keményen elmúlt 18 éves. 18 évesen a last of us párbeszédeit főleg angol felirattal szerintem elég könnyű megérteni. aki németet tanult annak meg gondolom van német szinkron meg német felirat. nem értem sose h miért kell egy angol beszéd alá magyar felirat. számomra ez teljesen érthetetlen. össze vissza zavarna a magyar felirat.
28.
Beniciodeltoro
#27: Most látom én is a kommentekben hogy magyarosítást csinált neki valaki, akkor tényleg nem jött ki magyar felirattal.
Pedig a divíziót jobban vitték magyar felirattal, nálam is szempont volt, persze anélkül is megvettem volna, de jobb ha van.
27.
Oldman
Nàlam sem volt magyar felirat sem ps3, sem ps4-nèl, beleèrtve a remastered vàltozatot is! Youtube-on sok esetbe utòlagosan helyezte el a feltöltő a magyar feliratokat egy program (?) segìtsègèvel. Gyàrilag nem volt magyar felirat soha a TLOU-nàl. Èn anno jàtszottam a jàtekkal, majd màsnap vegignèztem a youtube-on a magyar feliratos gameplay-t addig, ameddig eljutottam előző nap, ìgy kèpben voltam a szöveget illetően. :)
26.
Beniciodeltoro
#25: Zozi helyett Zsozeatya nah :)
23.
dvs00
Kíváncsi leszek hazabassza e a Days Gone-t. Ami biztos, hogy mind kettőnek a polcon a helye, ha kell akkor eg hónapig nem kocsmázok bazmeg.
22.
Jhonyy
Bekell ruházzak egy ps4-pro-ra mert van 4k tévém és érre a játékra megéri biztos hogy frissítse....egy kicsit.majd jövőre biztos kész lesz.
19.
Beniciodeltoro
Gyerekek kifogtok csinálni ha ezt is meg kell vennem :)
Egyébként ps4-re van magyar felirat ?
18.
Jhonyy
Legfobb az hogy mar jojon es mondjak meg mikor adjak ki igy lehet nyugodtabbak leszunk.Amugy megeri varni mert biztos nem fogunk panaszkodni.
17.
csabuszflash
#16: én pl megvettem anno még ps3ra. végigvittem 5ször. most le lett árazva ps4re. végigviszem, aztán ott a left behind amivel még nem is játszottam
16.
RangerFox
#3: Először is: Wow mi a retek volt itt hogy ennyi hsz-t kitöröltetek? :D
És akkor neked: Ne várj 25 órás játékidőt, bőven elég 13-14 óra, amilyen az első rész volt. Nagyon nyomasztó a világa, és a története is kellően mély volt, felesleges lenne túlnyújtani, a történetmesélés rovására menne. Meg amúgy is többször játszuk végig, nem de?
15.
csabuszflash
nem képzeletbeli ,az előző is valós helyeken játszódott egy kis játékkészítői képzeletbeli szabadsággal meghintve
14.
csabuszflash
#5: jó szar életed lehet ha neked ez a normális hogy így beszélsz másokkal
3.
Oldman
Link21! 2#
Biztos, hogy nem kèpzeletbeli helyszìneken fog jàtszòdni a törtèneti szàl, ahhoz azèrt komolyabbnak ìgèrkezik ez a szèria. Egyèbkènt valòban felesleges tippelgetni, sőt a kèsőbbi különfèle gamer oldalakon publikàlt gameplay ízelìtőket sem èrdemes megnèzni, hiszen nem open-world jàtèknàl èrtve ez agyonűtèse lehetne a kèsőbbi izgalmaknak. Talàn a grafikai minősèg làttatàsa vègett lehetne majd kicsit belepillantani a jàtèkmenetbe, de azt us mertèkkel. :) Bìzzunk benne, hogy nem kb 15-òràs jàtèkidővel lepnek meg bennünket a kèszìtők, hanem 20-25-òràssal, azzal mar ki lehetne egyezni. Mekkora lenne, ha "fèl" open-world jàtèkkal hozakodnanak elő, esküszöm fèl èvig be sem tennèk màs jàtèkot a konzolba!! :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...