Nosztalgikus hangulatba hoz a Sonic Mania videója

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 11.
  • Videó
Egy egészen zseniális intró látott napvilágot a Sonic Maniáról Tyson Hesse rendezésében. Régi jó ismerősünk, a kék sündisznó visszatér, és magával hozza szívünkbe azt a melegséget, amelyet gyerekkorunkban már megtapasztaltunk.

A Sonic Mania nyitó képsorai egészen egyedire sikerültek, és azt hiszem, mindegyikünk szívéig hatolnak. Tyson Hesse animációi az aláfestő zenével karöltve telitalálatot jelent a játék rajongói számára. Az utóbbi időben nem voltak a legszínvonalasabbak a kultikus sündisznó kalandjai, ám úgy néz ki, a Sega ezzel a videóval minden Sonic-rajongónak reményt szeretne adni a pozitív folytatásra nézve. Mint tudjuk, a Sonic Mania a jövő hét elején startol, és ha hasonló nosztalgikus hangulattal és élményekkel ajándékoz meg minket, mint a zenés klip, akkor a lehetséges hibái ellenére sem lehet majd rossz szemmel nézni rá.

A Sonic Mania augusztus 15-én landol PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. Mi már kellőképpen várjuk. És Ti?

2.
gabeee
#1: Nem kell ahhoz új főszerkesztő, hogy kíváncsiak legyünk a véleményetekre. Ez csak egy szimpla kérdés, amelyre már válasz is érkezett. :)
1.
NemecsekErno
Ha már így rákérdeztél, én nem.
Mindig is idegesített a Sonic, illetve hánynom kellett, ha 5 percnél tovább próbáltam játszani vele.

De mi ez, a főszerkesztő átjött a GameStar.hu-ról? Ott szokás ez a gyerekes rákérdezés, hogy "Én már nagyon várom! És Ti?"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...