Sonic Mania PC, PS4, SW, XBOXONE

Klasszikusokat idéző Sonic-játék, szuper gyűjtői kiadással!
Típus:

Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

Ezek a PlayStation Plus júniusi címei

Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik a PlayStation Plus júniusi játékfelhozatala, melynek tagjai a jövő hét folyamán válnak letölthetővé a szolgáltatás előfizetői számára. Lássuk a friss kínálatot!

Fejlesztői naplón a Sonic Mania Plus

Hamarosan a boltok polcaira kerül a 2017-es Sonic Mania kibővített változata. A legújabb fejlesztői naplóval mi is betekintést nyerhetünk az új játszható karakterek és az átdolgozott pályák látványvilágába.

Premierdátumot kapott a Sonic Mania Plus

Még idén nyáron megérkezik a Sonic Mania kibővített kiadása, amely többek közt két új karaktert és egy vadiúj játékmódot hoz a játékba. Egy rövid, de annál hangulatosabb előzetessel készülhetünk fel a retro sidescroller kalandokra.

Itt a Sonic Mania Adventures első epizódja

A Sega két hete ígérte meg, hogy ötrészes animációs sorozatot kap a Sonic Mania. Az első epizódot áprilisra vártuk, de végül már most megérkezett. Mivel nem beszélnek benne, minden korosztály számára élvezhető.

Nyáron érkezik a Sonic Mania Plus

A texasi SXSW-n kiderült, hogy frissített kiadást kap Switch-en, PS4-en és Xbox One-on a tavalyi év legjobb Sonic-játéka. A kék sündisznó rajongói egyéb bejelentésnek is örülhetnek: jön az új animációs film és versenyjáték is.

A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.

Sonic Mania teszt

Szegasztok, elektor kalandorok! Nagyon izgatottak vagyunk, mert visszatért régi barátunk, Szonik, a lakásról indítható Süni! Haló-haló, van valaki a vonalban? Mi már felkészültünk. Halljunk egy csatakiáltást, és induljon a játék!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Utolsó traileren a Sonic Mania

A mai napon jelenik meg a retrohangulatot a modernnel ötvöző Sonic Mania, ami a klasszikus körítés és helyszínek mellett rengeteg új elemmel is kibővíti a kék sündisznó és társai szuperszonikus kalandját.