Tévésorozat készül a The Secret World alapján

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Johnny Depp produkciós cége készít élőszereplős TV-sorozatot a Funcom MMORPG-je alapján, ráadásul a színész a produceri teendőket is magára vállalta. Pont időszerű az adaptáció, hiszen nemrégiben támadt fel a játék.

A Deadline értesülései szerint filmsorozat készül a The Secret World (vagy ahogy ma ismerjük, a Secret World Legends) alapján. A gyártásért Johnny Depp produkciós cége, az Infinitum Nihil felel. A Funcom június végén free-to-play modellben indította újra az MMO-t, ami a jelek szerint Hollywood figyelmét is felkeltette.

A forgatókönyvet James V. Hart és a CSI: New York egykori showrunnere, Pam Veasey veti papírra. A sztoriról még nincs információnk, ám a lore megannyi érdekes történetet tartalmaz. Annyi biztos, hogy természetfeletti elemek is helyet kapnak majd a világon zajló harcokban.

A produceri teendőket Johnny Depp, Christi Dembrowski, Sam Sarkar és Gudrun Giddings vállalta magára. 

Veasey a Deadline-nak úgy fogalmazott, hogy a The Secret World ideális táptalaj egy élőszereplős epizodikus kalandhoz, fantasztikus történeteket lehet elmesélni, izgalmas karaktereket felvonultatva.

A premier dátuma egyelőre nem ismert.

1.
1.
Mortis
eleve jobban hangzik tévésorozatként. a játékot próbáltam, de unalmasnak és klisésnek találtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...