Megint nevet vált a H1Z1: Just Survive

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A zombis túlélőjáték tavaly vált két résszé, most az eredeti anyagot érik komolyabb változások. A címen például ismét variálnak a készítők, a H1Z1: Just Survive ezentúl Just Survive néven fut majd.

A Daybreak Company, vagyis az egykori Sony Online Entertainment H1Z1 címmel kezdte el fejleszteni a saját DayZ-jét, tavaly azonban bejelentette, hogy két különálló játékként viszi tovább a projektet: a H1Z1: Just Survive kizárólag PC-re készül, és megőrzi az eredeti túlélős koncepciót, míg a multiplatform H1Z1: King of the Kill egy akciódúsabb lövölde lesz, amely szeptemberben érkezik.

Most a túlélőjáték kapcsán jelentettek be komolyabb változásokat a fejlesztők, kiderült például, hogy a program címe szimplán Just Survive lesz ezentúl, mert szeretnék leválasztani a H1Z1-univerzumról. Hogy mikorra fejezik be az Early Access-anyagot a srácok, az nem derült ki, a minap azonban kapott egy frissítést is a játék, amely új tartalmakat és funkciókat hozott magával.

A frissítés nyomán új pálya érkezik a meglévő helyére, a Badwater Canyon állítólag több különböző játékstílusnak is teret enged. A készítők célzottabban szórták el a lootot rajta, így bőven akad majd felfedeznivaló, és vertikálisan is kiterjedtebb, mint elődje. Az új játékvilág már a most bemutatkozó erődöknek is helyet biztosít, a játékosok ugyanis arra is lehetőséget kapnak, felhúzzák és csapdákkal megerősítve bebiztosítsák a maguk kis bázisát. Átalakul a harcrendszer, és a fegyvereket is a nulláról rakták össze újra - most már mindegyik egyedinek hat az ígéretek szerint.


Végül bemutatkozott az új játékbeli valuta a Golden Eagle Coinok formájában, amiket az értékes tárgyak elcserélésével gyűjthetünk majd. A pénzből vásárolhatjuk meg az erődök helyét, de a későbbiekben másra is elkölthetjük.

5.
5.
mestermagyar
Igazából továbbra is úgy hiszem hogy a Ruston kívül minden early access játékossal kicsesztek legalább egyszer valmilyen állati módon, kezdve a dayz-vel.
4.
4.
Beniciodeltoro
#3: Hidd el én lennék az első vevő aki leperkálja a Days Gone-ra mert rohadtul jónak tűnik, de ennyi zombival csak a frászt hozzák rám.
F*szom akar 200-as vérnyomással megdögleni játék közben, mert minden irányból jön 100 zombi, lehetett volna picit lazábbra venni, hogy szélesebb réteget is megfogjon.
3.
3.
PaprikaJancsi
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Dead Rising feeling kicsit, csak nem olyan pupák :)
1.
1.
Beniciodeltoro
Tegyétek a szívetekre a kezeteket, nem ocsmány ez a játék ? :)

Én annyira nem csipázom a zombis játékokat, de a Days Gone bejönne HA nem lenne benn annyi zombi, olyan feszkót generálna nálam hogy szétrobbanna a szívem.
Szerintem a DG csöppet kevesebb zombival rohadt ütős játék lenne, mert nagyon jól néz ki és ötletes, de 300 zombi elöl szaladgálni.....hát bmg :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...