GC 2017: Injustice 2 - érkezik a Fighter Pack 2

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
Nem is olyan régen mutatkozott be a Fighter Pack 1 utolsó karaktere a NetherRealm verekedős játékában. A Starfire névre keresztelt hölgyemény után sem ér véget azonban az újdonságok sora, jön a következő csomag.

Ahogyan azt nemrégiben mi is megírtuk, a Fighter Pack 1 utolsó karaktere a bolygójáról száműzött Starfire volt, aki így Sub-Zero és Red Hood után teljessé tette az első csomagot. Az Injustice 2 akárcsak külföldön, nálunk is zajos sikert aratott, ami a tesztünk pontszámán is megmutatkozik. Ennek megfelelően a NetherRealm nem hagyja magukra a játékosokat és folyamatosan gyártja a további tartalmakat a programhoz.

Most azt jelentették be, hogy rövid idővel a Fighter Pack 1 után már jön is a második csomag, amely nagy valószínűséggel ismét három teljesen új karaktert fog tartalmazni. Pontos információt még nem közölt a Warner Bros. az érkező hősökről, annyit azonban elmondtak, hogy a jövő héten startoló Gamescomon jelentik be a Fighter Pack 2-t. Lehetséges, hogy ismét kapunk vendégkaraktert, de bármi más meglepő fordulat is megtörténhet! 

2.
2.
dcba
#1: Sajnos ezeket csak igy erdemes megvenni, mert nevetseges mennyi fizetos DLCt adnak ki hozza.

En is az Ultimate kiadast varom, ha jonne esetleg PCre, akkor lennek igazan boldog, de ha nincs mas, akkor beszerzem PS4
1.
1.
strike19
Majd lehet megveszem az egészet Ultimate Edtion-be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...