GC 2017: Far Cry 5 - élet a vadonban

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A Gamescom alkalmából befutott a Far Cry 5 E3-on is sokat vetített bemutatójának egy részletesebb változata. Ebben többek között megismerkedhetünk a vidéki és vadonbéli életvitellel.

A legújabb Far Cry 5-kedvcsináló bizonyára ismerős lesz azoknak, akik követték a játék E3-as bemutatóját, viszont Philippe Fournier társproducer és Marri Knadle szövegíró ezúttal Hope County egy másik oldalát is bemutatja. Traktorozhatunk, egy minijáték keretein belül horgászásra is lesz lehetőségünk, miközben társunk, Boomer kapcsán is kiderül egy-két újdonság.

A játék február 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

14.
14.
Beniciodeltoro
Hihetetlenül szánalmas lett ez a gameplay amit RadBrad produkált.
Ennyit szenvedni egy revolverrel, most vagy ilyen béna vagy ennyire gáz a játszhatósága, kb a fegyverek annyit érnek mint egy darab kő, de ha valaki 50 méterre áll tőlem csak nem forgótárassal kezdem el lődözni.
Bízom benne hogy csak a csóka ennyire nyomorék.

https://www.youtube.com/watch?v=XiQ6IkBLW9c
12.
12.
cyberstaker
2017 ben egy ilyen szintű AI... szégyen. Ubifos megint kitesz magáért. Taps
4.
4.
imchristailor
Amit 5:18-nál csinál, az tökéletesen mutatja, hogy miért nem vonzanak annyira ezek a játékok. Az orra előtt szalad 4 métert, miközben ott áll géppuskával és lepofozza. PONT
3.
3.
Beniciodeltoro
#2: Te most arra gondolsz mikor a hibbantak teheneket csapkodnak szét baseball ütővel ?
Vannak beteg gémerek, de a játéknak kell adni némi szabadságot különben kiábrándító lenne ha az állatok nem sérülnének.
GTA-ban is halomra gázolhatod a járókelőket (sajnos) .
Szerintem az alkaidások elég rendesen legyakorolják az utcai mészárlásokat a GTAS-val, behajtani a tömegbe furgonnal és utána gépfegyóval leszedni mindenkit.....kár lenne ezért betiltani a GTA-t, mert piszok jó játék.
A hatóság feladata megakadályozni hogy egy forgalmas sétálóutcára fellehessen hajtani járművel, nem bonyolult letenni néhány akadályt.
2.
2.
Extol
Az előző részek is problémásak voltak állatkínzás megjelenítése szempontjából, ahogy látom, ez nem változott. Primal némileg kivétel volt, mivel ott többnyire már nem létező állatok voltak, mégis, a XXI. sz-ban elítélendő a promózása mindenféle környezetkárosításnak/állat/gyermek kínzásnak
1.
1.
Beniciodeltoro
Kötelező vétel, már most imádom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...