GC 2017: Befutott a Shenmue III első teasere

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy lehullott a lepel a Shenmue III kiadójáról, befutott a játék első teaser videója. A felvétel jeleneteit a programból vágták ki, igaz, az jól látszik, hogy van még mit csiszolni a várva-várt folytatáson.

A Shenmue III a Deep Silver kiadásában jelenik majd meg 2018 második felében. A PC-re és PS4-re készülő címből most először kaptunk komolyabb mozgóképes látnivalót:

Képek:

7.
7.
crytek
#1: Deep Silvernek semmi köze a fejlesztéshez ők csak kiadni fogják...nem ők fejlesztik..
Az 1-2 remasteredről elég nagy a kuss :(
6.
6.
spikee576
Csak jonnemar,viszont eszebe juthatna a keszitoknek,hogy az elso2reszt is jatszhatova tegyek pl egy remaster pakkban mer nemmindenkinek volt Dreamcast-e akkoriban es talan az eladasokat is novelne ha ps4en lehetne jatszani az elso ket reszet is a gamnek.
5.
5.
user101
Félreérted, nem a játékkal van bajom úgy unblock, csak ezek az arcok valami baromi furán néznek ki. Konkrétan a srác olyan képet fest mint aki szögbelövőt nyalogatott vacsorára... Az Androméda csak annyiban jön ide, hogy ott is a karaktermodellek és főleg a face modellek látványos melléfogása verte ki a biztosítékot ( na jó, meg az eltűnő, glich-elő animációk, élettelen párbeszédek és animációk ), de amúgy a játék ezeket leszámítva kifejezetten nem lett olyan rossz!
4.
4.
Tidus
Elöszőr is...remélem tudja mindenki hogy ez kizárólag a rajongóknak készül,nem fog,de nem is terveznek szinte új vásárlókkal( jobb is...)
Másodszor...ez egy nagyon kisköltségvetésű project(sajnos)és nagyon kevesen dolgoznak rajta...ne hasonlitsuk egy Andromédához...ha annyi ember és pénz állna Yu Suzuki rendelkezése bitang játék lenne....
De ígyis nagyon hangulatos játéknak néz ki a táj meg kifejezetten szép.Én már annak örülök,hogy megismerhetem a történet folytatását amit anno 2001-ben abbahagytam.. :)
3.
3.
PS4jacksony
Hát ez finoman szólva is gyengusz főleg mire megjelenik egyenesen idejétmúlt lesz.
2.
2.
Darksiders84
#1: Na ja amúgy hangulatos alkotás lesz de akik nem játszották régen azoknak nem lesz túl érdekes és valószínűleg rekordokat se fog dönteni eladásokban de azért várjuk páran
1.
1.
user101
Nem akarok piszkálódni, de hihetetlen, hogy a DeepSilver mennyire nem erőltette meg magát... ezek az élettelen baltával faragott fapofák nagyon röhejesen festenek... Ez még önmagában nem jelent sokat hiszen az Androméda óta tudjuk, hogy ez a menő ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...