GC 2017: Kiadóra lelt a Shenmue III

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 17.
  • Biznisz
Link másolása
Gyorshírekkel szolgálhatunk a Shenmue III kapcsán: a fejlesztők bejelentették, hogy sikerült kiadót találniuk a régóta várt folytatáshoz, emellett a gamescomos részvételükről is szót ejtettek. Maga Yu Suzuki is kint lesz Kölnben.

A fejlesztők bejelentése szerint a Deep Silver adja majd ki a Shenmue III-at a jövő év második felében. Túl sok részletet nem árultak még el az együttműködésükről, de megbízható partnert találtak: a Deep Silver az utóbbi időben több japán fejlesztést is felkarolt, így például a Mighty No. 9-t és a Persona 5-öt is ők hozták be Európába, ráadásul nem is bízták a véletlenre a dolgot, a dobozos változatokból gyűjtői kiadások is készültek.

További jó hír, hogy a készítők a jövő heti Gamescomon is tiszteletüket teszik, így magával Yu Suzukival is találkozhatnak majd a rajongók. Sajnos azt már előre leszögezte a csapat, hogy nem készülnek játszható demóval a Shenmue III-ból, de ez nem túl meglepő, elvégre a játék már az E3-at is kihagyta. Egészen pontosan augusztus 23-án, este fél 7-kor, és augusztus 24-én, fél 1-kor lehet majd találkozni a mesterrel.

1.
1.
Darksiders84
Mi az minden tesztelő szigetezett hogy nincs még se Splatoon 2 se Hellblade teszt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...