GC 2017: Close to the Sun - tiszta BioShock!

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Storm in a Teacup csapatának új játéka a 20. század fordulójára kalauzolja el a játékost, egy olyan art deco hajóra, amit maga Nikola Tesla tervezett. A belső nézetű horrorjátékban egy Rose nevű újságíróhölgyet irányítunk.

A Lantern, a N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure és az ENKI fejlesztőinek új alkotása egy belső nézetes horrorjáték lesz. A Close to the Sun első blikkre sokat merít a BioShock-sorozatból, főleg, hogy egy olyan hajón játszódik, amit art deco stílusban alkotott meg a híres feltaláló, Nikola Tesla.

A játékban egy Rose nevű újságírólányt irányítunk, aki eltűnt húgát keresi. A nyomok egy óriási hajókomplexumhoz vezetnek, ám amikor megérkezik, szörnyű dolgokkal szembesül. Sötét és nyomasztó környezetben térképezzük fel a hajót, ahol furcsa lények lesnek ránk a sarkokból, így a nyomozás lassan a túlélésért vívott harcba torkollik. Ahogy a fejlesztők írják, "sok módja van a halálnak, de csak egy út vezet a megmeneküléshez".

A Close to the Sunt az Unreal Engine 4 hajtja, a megjelenés jövőre várható PC-n és konzolokon.

5.
5.
RangerFox
Kicsit Dead space 1 beütése van steampunk köntösben
4.
4.
br1Koo
Ha fele olyan jó lesz mint a Bioshock már érdekel. Meg persze remélhetőleg lesz benne játékmenet, én is torkig vagyok ezekkel a 12 egy tucat sétaszimulátorokkal.
3.
3.
XuChi
#2: +1

Már nagyon unom ezeket a sétaszimulátorokat. Az összeset a kukába kellene vágni!
2.
2.
user101
Hát, ha csak a "szokásos, jumpscare-es sétaszimulátor" lesz, akkor nem érdekel. Valahogy nincsenek túl pozitív érzéseim a stuff-al kapcsolatban. Valahogy kezd csömör lenni ez a hetvenhétmillióötszazhetvenhatezerszáznyolcvankilencedik horror játék... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...