GC 2017: Rainbow Six: Siege - íme, a három új hős

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft megígérte, hogy a Gamescomon rántja le a leplet a Rainbow Six: Siege legújabb három operátoráról, akik a Blood Orchid DLC-vel együtt érkeznek. Több mint egy órán át mozog az új kiegészítő.

Holnap érkezik a tesztszerverekre a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-je, a Blood Orchid, amely három új operátorral és egy hongkongi térképpel bővíti a játékot. A hétvégi livestreamben a Ubisoft mindhárom karaktert leleplezte.

Ying igazi támadókarakter, Candela nevű kütyüje egyfajta villanógránát, amit különböző módokon vethet be. Egyszerűen bedobhatja a szobába, reménykedve a legjobbakban (Ying olyan szemüveget visel, ami hatástalanítja a villanást), vagy a barikádok alá is guríthatja. A gránátok áteszik magukat a rombolható felületeken is.

Lesion a védekezésben kiváló, gyakorlatilag láthatatlan méregcsapdákat rakhat le. Ha az ellenség belesétál, látása eltorzul, és még a lábáról is le kell húznia az aknákat. Mivel Lesion észleli, ha horogra akadt a delikvens, esélye lesz lelőni őket, mielőtt felgyógyulnának.

Az utolsó operátor, Ela szintén védőkarakter. Grzmot aknái odaragadnak a felületekhez és az ellenséghez is. Az ideiglenesen kiütött ellenfeleket shotgunnal vagy pisztollyal semlegesítheti.

A Blood Orchid DLC-re hivatalosan szeptember 5-től csaphatnak le a második évad szezonbérletének tulajdonosai, míg a többi játékos egy hét múlva vásárolhatja meg ingame pénzzel a három új operátort. A térkép viszont ingyenes lesz mindenki számára.

7.
7.
#3: Nem is azok, sima class, mindegyik egyedi kiegészítővel / fegyverrel.
6.
6.
xICEMANx
Ez igaz amit mondtok, de attól még jobban illene rá valami más kifejezés szerintem. Igy számomra kicsit felhype-olt a dolog :)), nah mindegy nem baj.
5.
5.
hibana
#3: Csak a képregények és az azokból készült filmek hatása, hogy azt várod el egy hőstől, hogy szuper képességekkel vagy természetfeletti erővel rendelkezzen. A hős kifejezés azt jelenti, hogy valamelyik emberi tulajdonsága kiemelkedően jó és azt tudja használni az adott helyzetben. Egy tűzoltó vagy egy közkatona is lehet hős.
3.
3.
xICEMANx
Monjduk nem nevezném őket "Hősöknek" xD... Csak egy egyszerű Shooter amiben senkinek nincs semmiféle képessége :)). Mert nem hiszem, hogy a különféle fegyverzet képességnek számítana.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...