GC 2017: Rainbow Six: Siege - íme, a három új hős

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 28.
  • Videó
A Ubisoft megígérte, hogy a Gamescomon rántja le a leplet a Rainbow Six: Siege legújabb három operátoráról, akik a Blood Orchid DLC-vel együtt érkeznek. Több mint egy órán át mozog az új kiegészítő.

Holnap érkezik a tesztszerverekre a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-je, a Blood Orchid, amely három új operátorral és egy hongkongi térképpel bővíti a játékot. A hétvégi livestreamben a Ubisoft mindhárom karaktert leleplezte.

Ying igazi támadókarakter, Candela nevű kütyüje egyfajta villanógránát, amit különböző módokon vethet be. Egyszerűen bedobhatja a szobába, reménykedve a legjobbakban (Ying olyan szemüveget visel, ami hatástalanítja a villanást), vagy a barikádok alá is guríthatja. A gránátok áteszik magukat a rombolható felületeken is.

Lesion a védekezésben kiváló, gyakorlatilag láthatatlan méregcsapdákat rakhat le. Ha az ellenség belesétál, látása eltorzul, és még a lábáról is le kell húznia az aknákat. Mivel Lesion észleli, ha horogra akadt a delikvens, esélye lesz lelőni őket, mielőtt felgyógyulnának.

Az utolsó operátor, Ela szintén védőkarakter. Grzmot aknái odaragadnak a felületekhez és az ellenséghez is. Az ideiglenesen kiütött ellenfeleket shotgunnal vagy pisztollyal semlegesítheti.

A Blood Orchid DLC-re hivatalosan szeptember 5-től csaphatnak le a második évad szezonbérletének tulajdonosai, míg a többi játékos egy hét múlva vásárolhatja meg ingame pénzzel a három új operátort. A térkép viszont ingyenes lesz mindenki számára.

7.
#3: Nem is azok, sima class, mindegyik egyedi kiegészítővel / fegyverrel.
6.
xICEMANx
Ez igaz amit mondtok, de attól még jobban illene rá valami más kifejezés szerintem. Igy számomra kicsit felhype-olt a dolog :)), nah mindegy nem baj.
5.
hibana
#3: Csak a képregények és az azokból készült filmek hatása, hogy azt várod el egy hőstől, hogy szuper képességekkel vagy természetfeletti erővel rendelkezzen. A hős kifejezés azt jelenti, hogy valamelyik emberi tulajdonsága kiemelkedően jó és azt tudja használni az adott helyzetben. Egy tűzoltó vagy egy közkatona is lehet hős.
4.
NemecsekErno
#3: Manapság a hősök korát éljük.
Caitlyn (Bruce) Jenner-t is hősként aposztrofálták, mert átműtette magát nővé.
Igenis, hogy a mai fiataloknak ilyen hősökre van szükségük!
3.
xICEMANx
Monjduk nem nevezném őket "Hősöknek" xD... Csak egy egyszerű Shooter amiben senkinek nincs semmiféle képessége :)). Mert nem hiszem, hogy a különféle fegyverzet képességnek számítana.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...