17 év után tér vissza a Rune-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 28.
  • Bejelentés
A Human Head Studios váratlanul bemutatta legújabb nyitott világú szerepjátékát, a Rune: Ragnaroköt. Az új részben egy veszélyes világban találjuk magunkat, ahol istenek és rémségek ellen kell megvédenünk az emberiséget.

A Rune: Ragnarok a 17 évvel ezelőtt megjelent klasszikus első rész folytatása lesz, legalábbis ami a történetvonalat illeti. Az északi mitológiából táplálkozó, nyitott világú szerepjátékban istenek és különböző lények ellen kell majd az emberiséget megvédenünk. Lehetőségünk lesz hajózva új szigeteket felfedezni, ütős fegyvereket kraftolhatunk, illetve természetfeletti erők egész sorára tehetünk majd szert.

A Human Head Studios játéka kizárólag PC-re jelenik meg, de még nem tudni, mikor.

15.
anr96
Lehet már regisztrálni a játék hivatalos oldalán, valamilyen bétába való (CBT) bekerülési lehetőség is lesz.
14.
KopyAti
Vagy háromszor toltam végig, nagyon jó volt. Kár, hogy most kimarad a pc exkluzivitás miatt. Sajnálom, azért remélem méltó folytatás lesz a pc-seknek! :-)
13.
markoci555
Még ma is megállja a helyét a régi játék. Multi már eléggé kihalt sajna.
Szerintem ez a játék kedveltette meg velem a vikinges kultúrát.
12.
user101
Vicces, a Skyrim nálam minden idők legtöbbet játszott játéka, szóval ha azt megveri akkor én nagyon boldog leszek, bár csak most fogok nekikezdeni a TES4-nek :DDD

Na jó, viccet félretéve, örülök a dolognak és várom szeretettel. Minden ami kicsit igényesebb annál, hogy gyilkoljunk zombikat, nácikat vagy rettegjünk a sötétben és várjuk a jumpscare-t jöhet és tárt karokkal várom !
10.
GAMEROD
Sorozat? Én csak egy részt ismertem idáig.
9.
kastorhun
#6: Hogy jön ide a skyrim?
Azt nem nehéz meghaladni.
8.
Perseus84
#6: Mar abbam meghaladja a Skyrimot h nem a Bethesda csinalja es nem konzoport lesz
7.
Kalácsképű
#5: Azt nem tudni, hogy nagy durranas lesz e a kovetkezo resz. Marmint nem erdemes igy allni hozza egyelore. Manapsag teljesen mastol lesz egy jatek nagy durranas, mint anno.
6.
szinkron
Akkoriban szuper volt, ma már a skyrimet kéne meghaladnia...EZ a narrátor nagyon gagyi egyébként.
5.
Chrysh
#4: Nem rémlik, de akkor várom szeretettel a játékot, ha olyan nagy durranás lesz.
4.
Kalácsképű
#3: Mi volt a jo benne 17 eve, vagy mi a jo benne most ? Amikor ez megjelent, akkor ilyen Diablo 2 meg Icewind Dale volt a temaban. Azokhoz a Rune egy eloremutato kulonlegesseg volt. Amig a Morrowind ki nem jott 2 evre ra, semmi nem volt a temaban ilyen szinten kivitelezve.
3.
Chrysh
Nos én utánanéztem ennek a játéknak, hogy mi ez, de mégis miért is kell ennek annyira örülni,mi volt ebben a játékban olyan jó, homályosítsatok fel :D
1.
Dante McFarlane
Na végre valahára!
Ennek is eljött az ideje! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...