Need for Speed: Payback - off-road száguldozás

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Közeleg a Need for Speed-sorozat legújabb része, reménykedjünk, hogy régi fényében fog tündökölni a franchise! A Gamescomon látott gameplay után most földútra visszük a BMW-t.

Az idei Gamescom után Shifty frissiben írta le első benyomásait a legújabb Need for Speedről, a Paybackről. Ahogyan azt ő is említette, a játék még nem fedte fel teljes mértékben magát, de talán eljött az idő, hogy visszataláljon arra a bizonyos ösvényre a széria, ahol annak idején járt. Persze, hogy ez sikerül-e neki, azt majd csak a megjelenés után tudjuk megállapítani.

A BMW legújabb M5-ösével már tehettünk egy kört aszfalton, most viszont letérünk az országútról és összeporozzuk a német márka X5-ös luxus terepjáróját. A videó az IGN hivatalos YouTube-csatornáján lelhető fel.

A Need for Speed: Payback megjelenésére már nem kell sokat várni, ugyanis november 10-én debütál PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt.

5.
5.
XuChi
#3: Nem azért megy a mocskolódás mert xy, hanem mert egy rakás szar az egész.

Nyisd már ki a szemed és láss!!!!

Forza Horizon 3, nah az jó, ez nem!
4.
4.
Dark_Temptation
ugye tudjátok hogy ez undercover 2? semmi értelme ilyen cikket írni hozzá.
3.
3.
Derivel
Egyre jobban várom ezt a játékot. Gyakorlatilag mindent beletesznek, amiért könyörögtek az emberek, de valamiért már most megy a mocskolódás, hogy milyen sz@r az egész, mert xy.
2.
2.
PS4jacksony
Csak én érzem úgy ,hogy itt nulla NFS hangulat van ?

1.
1.
XuChi
Need For Shit. Ultra gagyi az egész. Évről évre lejjebb és lejjebb sűlyed az NFS széria.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...