Hello Neighbor - van itthon valaki?

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Zajlik az idei PAX West, ahol az IGN az Alien: Isolation hangulatát megidéző Hello Neighborral is futott egy negyedórás próbakört. A szomszéd ugyan nem egy xenomorf, de így is eléggé ijesztő.

Az eredeti tervek szerint augusztus 29-én jelent volna meg a Hello Neighbor, a fejlesztést végző csapat azonban nemrég kicserélte a játék alatti motort, amivel alaposan hazavágták az addigi munkájukat. Az Early Accessben már játszható mókázás teljes változata december 8-án láthat napvilágot, és a szomszéd titkait kell felfednünk benne.

3.
3.
GAMEROD
Ebben a formában egy rakás szar ez a játék. Egyrészt elvesz az élvezeti értékéből a random logikátlanul összehányt ház, a rengeteg bug, és a tárgyhasználat, ami kimerül abban, hogy nem egy inventoryban jelzi a felvett tárgyat, hanem csak úgy lebeg előttünk a fél képernyőt kitakarva. Ez így nagyon gagyi.
2.
2.
PrimYaz00
#1: Túl gyorsan fut, értelmetlen így...
1.
1.
xICEMANx
Kipróbáltam a gémet és egyrészt idegölő másrészt meg az ember agyára tud menni egy idő után. Az idegölő része az ami egy darabig a feelinget adja utána meg pont hogy elveszi. Bizonyos értelmben nehéz kicsit. Ha sikerül egykét furcsa ajtón túljuss, utána leizzadsz keményen mert méterekre liheg a nyakadban a kedves nemkomplett szomszéd úr XD, és egyszer csak nincs menekvés és boom.... És ez újból és újból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...