RTS-minijáték a Yakuza hatodik részében

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
A Yakuza-sorozatot sosem kellett félteni, ha minijátékokra került sor, őrültebbnél őrültebb, és nem mellesleg meglehetősen aprólékosan kidolgozott játékmódokban üthettük el a szabadidőnket. A hatodik résznél sem lesz ez másképp.

A Yakuza 6-ban ugyanis egy komplett RTS-mód is helyet kapott, a Clan Creatorban a kedvenc Yakuza-karaktereinkből építhetünk klánt, majd összeereszthetjük azt a barátaink bandáival. Mi magunk felülnézetből követhetjük az eseményeket, és bár a harcot az AI viszi helyettünk, az egyes karakterek kijátszása és elhelyezése rajtunk múlik.


A klánvezéreket fejleszthetjük is, és mindegyikük más-más képességekkel rendelkezik. Olyan arcokat tehetünk bele a csapatunkba, mint Kiryu, Daigo, Akiyama és Date, de a japán pankráció kedvelői is jól járnak, elvégre a helyi szcéna néhány képviselője is szerepet kapott a játékban. A vezéreket természetesen úgy kell összegyűjtenünk (akadnak gyakrabban és ritkábban előforduló karakterek), illetve különleges kódokkal is feloldhatjuk őket.

Kettőt már meg is osztott velünk a Sega, igaz, a kipróbálásukig meg kell várnunk a március 20-i premiert:

  • S66X7BAQN4ECAEE9
  • T2OMQ7FM5KBJPOUR
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...