A Nintendo visszahozza a NES Minit

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 12.
  • Bejelentés
Látva a hatalmas fogyasztói igényt, a Nintendo újra gyártani fogja a NES Classic Editiont. A masina várhatóan 2018 nyarán kerül fel újra a boltok polcaira, most a SNES Mini premierjére koncentrál a vállalat.

Hiába vezette ki a piacról idén áprilisban, a Nintendo úgy döntött, újra gyártani fogja a NES Classic Editiont. A rajongók bizonyára örülnek a hírnek, lévén a 8-bites konzolt tavaly korlátozott példányszámban értékesítették, így nem mindenkinek jutott belőle.

A bejelentésre elsőként a cég japán Twitter-oldalán került sor, később viszont az európai részleg is megerősítette a hírt. A keresletet látva a Nintendo változtatott korábbi üzletpolitikáján, egyelőre azonban a SNES Classic Editionre koncentrálnak, amiből jelentősen többet gyártanak majd, mint az elődjéből, így talán mindenkinek jut majd belőle a karácsonyi szezonban.

Bővebb infókat későbbre ígért a kiotói vállalat. A mikrokonzol 60 eurós áron került forgalomba 2016 novemberében, remélhetőleg nem fog változni az árcédula.

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
19.
Norbiii
#17: Semmi problémám azzal, hogy újra kezdik gyártani, csak annyit mondtam, hogy amikor leállították, akkor is népszerű volt, akkor is igény lett volna rá, mégis leállították a gyártását, most meg újrakezdik, mert lenne rá igény.....ez furcsa egy kicsit nekem, de ettől még jöhet.
18.
Fakjee
#15: Senki sem azért vette mert limitált, max aki kalmárkodni akart vele.
17.
Fakjee
#16: És? Nem durr leállították a gyárat és rögtön el is fogyott. Közölték hogy leáll a gyártás. Majd elfogyott a stuff és akkora rá az igény hogy emiatt gyártanak még. Mi ebben a különös?
16.
Norbiii
De amikor leállították a NES mini gyártását, akkor is tudták, hogy népszerű, és mégis leálltak vele, most meg újrakezdik....
15.
Juha
#14: Ha nem is "joggal", de még egyszer nem fogja besz**ni, így a következő "nemlimitált-de-csak-ennyitgyártunk" konzoloknál már nem lesz akkora kereslet, mert majd úgyis gyártják még, de mivel nem lesz akkora kereslet, ezért nem fogják gyártani->felmegy az ár, akkor csak érdemes gyártani...
14.
Fakjee
#13: *2. Joggal duzzoghat aki egy hiénától többszörös áron vette meg a cuccot?
13.
Fakjee
#11: 1 aki szerint ezt a végletekig fogja gyártani a Nintendo sorozatban, az buta. Ők idő elött közölték hogy ennyi aki akart vehetett időben.
2.Joggal duzzoghat aki egy hiénától aki direkt többszörös áron megvette a cuccot? :)
3. Most még ők lesznek a bunkók mert a nagy érdeklődésre való tekintettel gyártanak még? :)
12.
Tuco
#11: Ez az ő problémája. Ha egyszer annyira hülye volt valaki,hogy többszörös áron megvette akkor meg is érdemli! Várható volt, hogy egy jól menő cuccot nem fog a süllyesztőbe dobni a nintendo. Csak ők maguk se gondolták volna még a legmerészebb álmaikban sem,hogy ennyire keresett lesz.
11.
Juha
#9: Lehet ém emlékszem rosszul, de mintha azt nyilatkozták volna, hogy x db után leállnak, és soha többet nem gyártanak, így ők generálták azt, hogy extrém áron adják-vegyék az emberek. De aki kínjában kiadott érte 80-100k-t, mert kellett neki, az most joggal húzhatja a száját SZERINTEM.
10.
hege
#9: Remélem rájuk rohad! Egyébként én nem vettem, nagyon sajnáltam mikor bejelentette a Nintendo, hogy már nem árulnak.De jövőre kötelező vétel a számomra. Remélem az ára is marad olyan mint amikor bevezették.
9.
Fakjee
#8: Pontosan. Szó nem volt limitált stuffról. Legyártottak X darabot a fanoknak, leálltak. Elkapkodták sokan ríttak miért nincs több. Hát most gyártanak még mert igény van rá.
A hiénákcsináltak belöle "limitált" stuffot azzal hogy iszonyatos mennyiségben felvásárolták mikor kiderült hogy a Nintendo nemfolyamatosan sorozatban gyártja, és aranyáron kezdték árulni mikor kifogytaka készletek.
8.
delphijos
#6: Ez én nem értem. Senkinek se mondták hogy limitált számozott példányokat kapnak. Valami két milliót gyártottak eddig is , azért nehogy már valaki ebben különleges limitált cuccot lásson , és főleg csak ezért vegye meg. A Nintendo már hozott ki új "adagot" olyan Amiibo-ból is ami nagyon hamar elfogyott , és morogtak a népek.
7.
Fakjee
#6: Mivel vezeti meg a vásárlóit? Legyártottak X számú nes minit.hatalmas volt az érdeklődés és az igény rá. Ezért gyártanak most még lévén hiánycikk. Azokat a férgeket akik pusztán nyerészkedésből vettek 5-10 darabokat hogy aztán 80-100ezrekért árulják ne nevezzük már vásárlóknak. Szimpla hiénák akiknek remélhetőleg a nyakán szárad az összes...
3.
Futszi
#2: hidd el a gyujtoknek az eredeti is megvan.De epp ezert gyujto.
2.
grindcore
#1: Hat nekem eddig se kellett, nem ertem mi volt ez a hiszti amiert ilyen sokaknak kellett. Ha gyujto lennek vagy nagy retro fan akkor egy rendea eredeti kene,nem egy gagyi masolat.
1.
FlexSteel
Nem kell. Így már nem. Ott rohadjon rájuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...