A Nintendo visszahozza a NES Minit

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Látva a hatalmas fogyasztói igényt, a Nintendo újra gyártani fogja a NES Classic Editiont. A masina várhatóan 2018 nyarán kerül fel újra a boltok polcaira, most a SNES Mini premierjére koncentrál a vállalat.

Hiába vezette ki a piacról idén áprilisban, a Nintendo úgy döntött, újra gyártani fogja a NES Classic Editiont. A rajongók bizonyára örülnek a hírnek, lévén a 8-bites konzolt tavaly korlátozott példányszámban értékesítették, így nem mindenkinek jutott belőle.

A bejelentésre elsőként a cég japán Twitter-oldalán került sor, később viszont az európai részleg is megerősítette a hírt. A keresletet látva a Nintendo változtatott korábbi üzletpolitikáján, egyelőre azonban a SNES Classic Editionre koncentrálnak, amiből jelentősen többet gyártanak majd, mint az elődjéből, így talán mindenkinek jut majd belőle a karácsonyi szezonban.

Bővebb infókat későbbre ígért a kiotói vállalat. A mikrokonzol 60 eurós áron került forgalomba 2016 novemberében, remélhetőleg nem fog változni az árcédula.

16.
16.
Norbiii
De amikor leállították a NES mini gyártását, akkor is tudták, hogy népszerű, és mégis leálltak vele, most meg újrakezdik....
8.
8.
delphijos
#6: Ez én nem értem. Senkinek se mondták hogy limitált számozott példányokat kapnak. Valami két milliót gyártottak eddig is , azért nehogy már valaki ebben különleges limitált cuccot lásson , és főleg csak ezért vegye meg. A Nintendo már hozott ki új "adagot" olyan Amiibo-ból is ami nagyon hamar elfogyott , és morogtak a népek.
2.
2.
#1: Hat nekem eddig se kellett, nem ertem mi volt ez a hiszti amiert ilyen sokaknak kellett. Ha gyujto lennek vagy nagy retro fan akkor egy rendea eredeti kene,nem egy gagyi masolat.
1.
1.
FlexSteel
Nem kell. Így már nem. Ott rohadjon rájuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...