Felvilágosult papok az ELEX-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 13.
  • Videó
Calaan isten követői, a Clericek egy olyan frakció, akik bűnnek látják az ELEX fogyasztását a Piranha Bytes új szerepjátékában. Bemutatkoztak a papok, aki plazmafegyverrel terjesztik az igét.

Egy meteoritbecsapódás következtében Ignadon földjén mindennapossá vált a folyamatos vulkáni tevékenység. Az élet hiánya azonban tökéletes búvóhelynek bizonyult a Clerics frakció számára. Calaan papjai foggal-körömmel tiltják az ELEX fogyasztását, ehelyett annak energiáját különféle gépek működtetéséhez használják.

Nagyon is elképzelhető a Piranha Bytes RPG-jében, hogy Magalan Őrzőinek technológiáját a harcban is bevetik: plazmafegyverrel és mechákkal indulnak csatába, abban bízva, hogy a Magalan egyszer csak feltámad hamvaiból.

Közéjük is csatlakozhatunk az ELEX-ben - a legújabb videó a Clerics frakció előnyeire hívja fel a figyelmünket.

A sci-fi szerepjáték október 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Utána nem valószínű újabb tartalom, a készítők nem hisznek a DLC-kben.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
2.
hedzsooo
Előrendelve a téli napokra, a Shadow of War-ral eggyütt! ;D :-)
1.
GODL1KE
Aki a DLC-ben hisz annka a Qrva....mamáját szvsz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...