Először mozgásban az Okami HD

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
A Capcom tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy készül az Okami következő felújított kiadása. Ma kiderült, hogy Európában is decemberben jelenik meg, ráadásnak pedig egy videó is érkezett a játékról.

Tegnap jelentettük, hogy a Capcom hivatalosan is elismerte, készül az Okami HD PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadása. A japán kiadó akkor mindössze annyit árult el, hogy a két konzolra december 21-én, számítógépekre pedig december 13-án lesz elérhető a játék. A két premierdátum akkor még csak Japánra volt érvényes, ma délelőtt viszont kiderült, Észak-Amerikában és Európában is decemberben jelenik meg a kaland, méghozzá december 12-én.

A digitálisan és fizikai adathordozón is megvásárolható Okami HD 4K-támogatást kap, de a rajongók választhatnak majd 4:3-as képarányt is, illetve a jól ismert töltőképernyős minijáték is visszatér.

Ráadásnak érkezett egy hangulatos kedvcsináló is:

8.
8.
north
#6: Köszönöm szépen :)
7.
7.
Gykrizsi
#5: Amúgy persze a textúrák elég elnagyoltak, és maga a grafikai stílus is nyom valamit ezen, de például a kép maga és a színek nagyon szép tiszták. Én mindenképp befizetek rá, anno ez kimaradt ps2-n, de kimondottan érdekelt, nagyon egyedinek néz ki.
6.
6.
#5: Okami HD will be available on December 12, 2017 in both digital and physical formats for $19.99.
5.
5.
north
Írod ezt egy 11 éves játékra xD GG Bro! Gondolom nem akartak sok időt bele ölni ezért csak a retexture. Ebből kifolyólag remélem azért nem lesz egy 14k-s játék a gőzön
4.
4.
XuChi
Rettenetesen ronda a grafika. :(
3.
3.
north
Yes :D Végre újra játszhatok a Kutyulás Zeldával :3
2.
2.
Gykrizsi
#1: Mit vársz, még csak nem is FULL hd :)
1.
1.
delphijos
Tiszta ciki hogy nem Okami 4K lett a címe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...